Zilliqa tillkännager trettiodagar Airdrop för ZIL Stakers

Av | februari 13, 2021

[ad_1]

Skalbar blockeringskedja med hög genomströmning Zilliqa har tillkännagivit en airdrop för innehavare av sitt ZIL-token som sätter dem på plattformen.

Kampanjen med namnet “Zillacracy” börjar den 15 februari och pågår till den 16 mars 2021. meddelande tillade att ett dagligt lotteri på 1000 ZIL kommer att släppas till en slumpmässig adress som satsar på plattformen.

Det tillade att förutom 1000 ZIL-dagliga erbjudanden kommer det också att erbjuda en 2500 ZIL-airdrop varje vecka under evenemanget. Det innebär att totalt 45 000 tokens kommer att distribueras till ett värde av uppskattningsvis 5 000 dollar till aktuella priser.

Zilliqa erbjuder skärmad skalning med upp till 2488 TPS men det har ännu inte tävlat med Ethereum när det gäller utvecklare eller dApps.

Staking belöningar uppvärmning

Kampen för att locka kryptostakare håller på att värmas upp. Bara förra veckan Injective Protocol lanserade sitt Equinox-insatsincitament, och nya erbjudanden dyker upp ständigt i den snabbt utvecklande DeFi-sektorn.

Den översta kryptotillgången efter insatt värde är för närvarande Cardano, som har cirka 20 miljarder dollar insatta och erbjuder 4,27% avkastning, enligt StakingRewards.com.

Därefter är det Polkadot med 15 miljarder dollar insatta och en mycket mer imponerande årlig procentuell avkastning på 13,5%. Lavinen är tredje med cirka 11,5 miljarder dollar och en avkastning på 10,4%. Zilliqa ger för närvarande 14% per år, enligt analysleverantören.

Den ännu inte fungerande ETH 2.0-blockkedjan överträffade nyligen 3 miljoner ETH-insatser, vilket till nuvarande priser motsvarar 5,3 miljarder dollar. Belöningen för spelare är cirka 9%, betalas i ETH, och tillgången har ökat i värde med 190% sedan Beacon Chain lanserades den 1 december 2020.

Zilliqa har också en automatiserad marknadsförare som heter ZilSwap som rapporterar ett totalt värde låst på nästan 12 miljoner dollar.

Tidigare denna månad, det lanserade en styrningstoken för DEX som heter ZWAP som kommer att användas för incitament för likviditetsbrytning.

ZIL Price Outlook

I skrivande stund handlades ZIL-priserna 15% högre på dagen till $ 0,1269, enligt Coingecko.com. Det har haft en solid vecka, men har vunnit 53% under de senaste sju dagarna för att nå sitt högsta pris sedan juni 2018 med 0,132086 dollar i början av handeln fredagen den 13 februari.

ZIL är fortfarande en lång väg ner från sin högsta tid, som kom i maj 2018 när token närmade sig $ 0,20. Det har dock gjort monumentala 1 245% sedan denna tid förra året.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.



[ad_2]

Source link