10 skäl att köpa ADA (Cardano) – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | februari 13, 2021

[ad_1]

Cardano-teamet (ADA) syftar till att skapa en blockchain-plattform som kommer att behandla ett stort antal transaktioner till en låg kostnad. Detta projekt syftar också till att tillhandahålla finansiella tjänster till den obankrade befolkningen.

Cardano (ADA) är en av de snabbast växande blockchain-tillgångarna i kryptorummet, vilket lockar nya investerare. Dessutom är det bland de få blockkedjor som används av företag och myndigheter. Idag kommer vi att undersöka Cardano och dess tredje generationens blockchain och undersöka några övertygande skäl till varför du skulle vara intresserad av detta projekt.

Tio skäl att köpa Cardano

1. Cardano blockchain tillåter användare att skapa smarta kontrakt utan att ingå ett tredjepartsavtal. Teamets mål är att stabilisera dApp-sektorn och att fokusera på att tillhandahålla säkerhet till decentraliserade applikationer, system och samhällen.

Dessutom erbjuder projektet många tekniska förbättringar över Ethereum och andra befintliga kryptovalutor. Det syftar också till att skapa en skalbar, interoperabel tredje generationens blockchain.

Använd fodral

2. Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att många läkemedel som säljs online kan kategoriseras som falska eller undermåliga. Denna blockchain ger dock en lösning på detta problem genom att autentisera och validera ursprung och leverans av läkemedelsprodukter. Därför spelar det en viktig roll i säkerheten och välbefinnandet för patienter över hela världen.

3. Atala PRISM är en ID- och referenslösning designad på Cardano blockchain. Det säkerställer akademiska certifieringar genom att tillhandahålla ett manipuleringssäkert ekosystem. Dessutom kan den också lagra data som medborgarregister, hälsojournaler, karriärreferenser, medlemskap och mycket mer.

Imponerande, BeefChain valde Cardano-ekosystemet för att spåra kött från åker till gaffel, vilket ger primärproducenterna och samtidigt ger slutkunden transparens.

4. Denna blockchain ger användarna full kontroll över sina uppgifter, som de kan dela med vem som helst och omedelbart verifieras när som helst och var som helst. Därför effektiviserar det finansinstitutens identitetsverifieringsprocess. Dessutom löser detta projekt problem inom flera sektorer, som inkluderar regering, utbildning, detaljhandel, ekonomi, hälso- och sjukvård och andra.

5. Leveranskedjan spelar en viktig roll under detta pandemi för att upprätthålla någon sektor, för att inte tala om samhällets säkerhet. Därför används denna blockkedja av jordbrukare och återförsäljare för att spåra föremål från gård till produktion.

Bevis för insats

6. Bitcoin kan skala upp till 3-7 transaktioner per sekund (TPS) och Ethereum runt 10-20 TPS. Lösningen på detta problem är Cardano’s Ouroboros proof-of-stake algoritm som kan bearbetas 1000 TPS.

Dessutom följer Bitcoin-nätverk proof-of-work-protokollet. Cardano förlitar sig emellertid på PoS-mekanismen, som kostar mindre i energiförbrukning och hjälper till att minimera transaktionsavgifterna.

ADA-token

7. Den ursprungliga symbolen för Cardano är ADA. Intressant är att den är uppkallad efter Ada Lovelace, som var en matematiker från 1800-talet och är erkänd som den första datorprogrammeraren. Dessutom har Cardano sin egen officiella plånbok som heter Daedalus. Det är en universell plånbok med funktioner som automatiserad handel, börsintegration och krypto-till-fiat-transaktioner. Dessutom är ADA också kompatibel med andra plånböcker, som Yoroi, Ledger och Trezor.

ADA Wallet

källa: yoroi-wallet.com

8. Intressant är att det är ett offentligt distribuerat nätverk som drivs av folket för folket. Dessutom använder dess ekosystem ADA för att betala för alla transaktioner eller distribuera ett smart kontrakt. Därför går ADA-mynt från användarna av nätverket till personer som fortsätter att köra detta nätverk. Denna unika funktion gör det till ett verktygstoken.

Layer Security

9. Cardano har en distinkt tvåskiktsarkitektur för säkerhet och skalbarhet. De Cardano Settlement Layer (CSL) hanterar alla affärer med minimala transaktionsavgifter. Samtidigt har Cardano Computation Layer (CCL) är en uppsättning protokoll som underlättar smart kontraktoptimering. Dessutom gör det det möjligt för utvecklare att skapa DeFi appar med hög säkerhet.

10. Cardano blockchain erkändes av de bästa lagstiftarna i ledande finansiella jurisdiktioner som Schweiz. Teamet tillhandahåller tillsammans blockchain-utbildning och akademiplattformar för Uzbekistans nationella universitet. Dessutom erbjuder den rådgivningstjänster för att utveckla breda strategiska statliga projekt med blockchain-teknik.

Cardano Team

Ett framgångsrikt team är en livlinje för alla projekt. Därmed, Cardano har avancerade forskare och utvecklare för att göra detta projekt framgångsrikt.

Grundaren av Cardano är Charles Hoskinson. Han är utbildad matematiker. Tidigare var han involverad i den tidiga utvecklingen av Bitcoin och grundade Ethereum. Dessutom var han grundare av Bitcoin Foundation: s utbildningskommitté.

Senaste utvecklingen

Som DeFi efterfrågas idag, Cardano genomgick Goguen uppdatering. Med den här uppdateringen kommer användare att kunna skapa sina egna on-chain tokens för transaktioner på Cardano. Dessutom kan dessa anpassade tokens överföras direkt på blockchain, precis som ADA.

Dessutom är stigande gasavgifter ett allvarligt bekymmer för DeFi-protokoll eftersom de kostar mycket när de utför smarta kontrakt. Men på Cardano kostar transaktioner mellan inbyggda tokens och tillgångar nästan noll i avgifter. Därför gör Cardano det billigare att starta DeFi-projekt.

Följande Goguen, många andra uppdateringar kommer inom en snar framtid, till exempel Basho era koncentrerad till förbättring av skalbarhet och interoperabilitet, och Voltaire era kommer att lägga till ett skattesystem och styrning.

Dessutom, med de aktuella uppdateringarna i Cardano och Ethereum, ser Cardano mycket ut starkare än Ethereum när det gäller transaktion per sekund (TPS). När det gäller transaktionskostnader hamnar Ethereum också på grund av sina höga gasavgifter.

ADA Roadmap

källa: cardano.org

Cardano-partnerskap

1. Wolfram Alpha samarbetade med InputOutputHK att integrera Cardano blockchain-data i sin beräkningsteknik för att tillhandahålla orakeltjänster för Cardano.

2. Cardano samarbetar med Shopify som ska användas som betalningssätt den Shopify butiker. Dessutom kan användare skicka ADA-tokens direkt till butikens plånböcker. Effektivt involverar det ingen medlare som kan se dessa transaktioner.

3. SingularityNET, det decentraliserade AI-nätverket, samarbetat med Cardano för att manövrera en stor del av sitt nätverk från Ethereum till Cardano blockchain på grund av ETHs hotande hastighets- och kostnadsfrågor.

4. Den Förenta nationerna och IOHK partnerskap skapades för att genomföra FN-nya förslag via IOHK: s blockchain-baserade röstningssystem. Dessutom säkrade laget också ett partnerskap med Metaps Plus, som är en av de största betalningsplattformarna i Sydkorea.

5. Cardano samarbetade med Bondly Finance att introducera decentraliserad ekonomi (DeFi) till sin blockchain. Dessutom kan Bondly Finance integrera stödet för Bondly-myntet i Cardano-nätverket.

6. Cardano och Travala.com samarbetat med bemyndiga resenärer kan enkelt boka hotell och researrangemang över hela världen med ADA på Travala.coms onlineplattform.

ADA Partners

källa: cardano.org

EMURGO: Cardanos kommersiella arm

7. EMURGO samarbetade upp med Bidali – en kanadensisk betalningsprocessor som strävar efter nästa generations betalningslösningar för digital valuta. Med detta partnerskap kan ADA-innehavare direkt köpa varor från mer än 1200 större detaljhandelsmärken, t.ex. Amazon, Nike, Starbucks, Airbnboch många fler via Bidalis presentkortplattform online.

8. EMURGO signerad MOUs med Korea Blockchain Contents Association (KBCCA) och den Korea Mobile Game Association (KMGA) för att integrera Cardanos blockchain-baserade lösningar i den koreanska digitala innehålls- och mobilspelindustrin.

9. EMURGO, den kommersiella delen av Cardano som förstärker plattformen genom kommersiella satsningar, har medlemskap inom Chamber of Digital Commerce – världens ledande digitala handelsförening.

Teknisk analys

Priset av ADA vid tidpunkten för publicering är nära 0,91 dollar, med en cirkulerande tillgång på cirka 32 miljarder ADA-mynt och en maximal tillgång på 45 miljarder. De bästa börserna för handel ADA är för närvarande Binance, Huobi Global, ZG.com, HBTC, och OKEx.

ADA har redan brutit ut ur konsolideringsfasen och exploderat när det bröt motståndet från $ 0,53. Enligt veckodiagrammet är dess nästa mål 1,39 $. Om det kommer att vända detta motstånd kommer ADA att ingå i ett nytt högt territorium. Enligt de grundläggande kan det visa en massiv rally efter det och gå mot 2,20 dollar och 2,70 dollar räckvidd.

ADA

källa: Tradingview.com

Slutsats

Sedan det totala antalet ADA mynt är begränsat, efterfrågan på detta mynt fortsätter att växa. Cardano har verkligen det erfarna ledarskapet för att ta itu med nästa generations blockchainfrågor. Dessutom gör Cardano blockchain en decentraliserad natur, medan den skiktade arkitekturen ger skalbarhet. Sammantaget gör dessa egenskaper Cardano till ett innovativt altcoin med stor potential. Således är det ett utmärkt val för nya investerare som precis kommit in i kryptoutrymmet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.[ad_2]

Source link