Världens ledande plattform för finansiella NFTs, Pledge Finance, lägger till Bitfury CEO till Advisory Board | Använd TheBitcoin

Av | januari 12, 2022

[ad_1]

Palo Alto, Kalifornien, 11 januari 2022, Chainwire

Pledge Finance är glada att kunna tillkännage Brian Brooks som strategisk rådgivare. Brians imponerande CV inkluderar tid som VD för både Bitfury och Binance.US, erfarenhet som kommer att hjälpa Pledge att bli den främsta plattformen för att bygga långsiktiga utlåningsdApps för DeFi.

Brian är utexaminerad från Harvard och erkändes som en av de mest inflytelserika amerikanska valutakontrollanterna, där han beviljade de första federala bankcertifieringarna till fintech- och kryptoföretag, vilket banade väg för integration av krypto- och traditionella finanssektorer. En visionär ledare, Brian rankades 13 på Cointelegraphs topp 100 personer inom blockchain, tionde på Crunchbases främsta globala influencers och topp 20 kryptoreglerande röster av Qredo. Han har tjänat flera toppstartups i olika kapaciteter inklusive Coinbase, Avant och nu, Pledge.

“Pedge är ett fantastiskt projekt med enastående potential,” sa Brian. “Det lägger grunden för framtiden för DeFi-utlåning, med potential att vara lika viktig för DeFi som AWS är för det nuvarande internet. Pledge kommer att göra fantastiska saker och skapa en plattform för andra företag att göra ännu fler fantastiska saker.”

“Brians erfarenhet av traditionell finans och krypto ger ett stort värde till vårt protokoll”, säger Pledge CEO, Tony Y. Chan. “Hans angelägna insikter i bolagsrätt, finansiell verksamhet och blockchain-teknik kommer att tillåta oss att förnya och skala i DeFi-området.”

Pledge har åtagit sig att vara världens utlåningsmarknad för Bitcoin-lån, med fokus på att tillhandahålla inte bara långfristiga lån utan också de byggstenar som är nödvändiga för att skapa nästa generations låne-dApps. Pledge kommer att utnyttja det innovativa konceptet med finansiella NFT:er för att föra ränteswappar till DeFi, en marknad på flera biljoner dollar inom äldre finansiering som för närvarande saknas i krypto.

För mer, maila [email protected]

Om Pledge
Pledge är världens utlåningsmarknad för finansiella NFT. Från och med bitcoinlånet med fast ränta och villkor erbjuder Pledge V1 fast avkastning till TradeFi- och DeFi-investerare. Dessutom tillhandahåller Pledge V1 fast kapitalkostnad till professionella kryptohandlare. Pledge V2 kommer att göra bitcoinlånen handelsbara genom att konvertera bitcoinlån till finansiella NFT.

För mer information, besök www.pledger.finance.

Om Brian Brooks
Brian Brooks fungerar för närvarande som VD för Bitfury Group, pionjären inom bitcoingruvdrift och kryptoteknik. Han har tidigare varit VD för Binance.US; Tillförordnad amerikansk valutakontrollör; Chief Legal Officer för Coinbase; och Executive Vice President och General Counsel för Fannie Mae, bland andra roller. Han är nuvarande eller tidigare styrelseledamot i Voyager Digital, Interfirst Mortgage, Spring Labs, Fannie Mae och Avant, och rådgivare till ett antal fintech- och kryptostartups. Han är en hedersexamen vid Harvard University och University of Chicago Law School.

Kontakter

vd

[ad_2]

Source link