Topp Crypto News: 03/08 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 9, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 52 098 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1817 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Crypto.com Exchange-utlåning inkluderar DOGE, UNI och YFI som lånevaluta och DAI som säkerhet

Crypto.com utbyta tillkännagivna utlåning av ytterligare kryptotillgångar, inklusive DOGE, UNI och YFI som lånevaluta. Enligt den officiella bloggen får användarna möjlighet att låna och säkra DOGE-, UNI- och YFI-lån mot sina kryptotillgångar. Dessutom kan användare tjäna pengar på sina kryptotillgångar genom utlåning. Dessutom kommer användarna att få förbättrade återbetalningsfaciliteter som delvis eller fullständig betalning när som helst utan tidig återbetalningsavgift. Dessutom kan användare också göra insättningar DAI som säkerhet och få tillgång till en belåningsgrad (LTV) på upp till 50%. För att kunna utnyttja dessa lukrativa funktioner måste användarna slutföra avancerad nivåverifiering.

Orion-protokollet COTI-partnerskap för att öka gränslös likviditet i COTI-nätverket

Orion-protokollet samarbetar med COTI för att framkalla gränslös likviditet i COTI-nätverket. Dessutom erbjuder COTI ett unikt DAG-baserat protokoll och infrastruktur som är skalbar, snabb och låg kostnad, som avser att lösa frågor om både centraliserad ekonomi och DeFi. Förutom detta drivs COTI-X av många likviditetspooler, och det är det omedelbara avvecklingsskiktet i COTI-nätverket. COTI Betala kan hantera både online- och offlinebetalningar inklusive krypto, stablecoins och många fler. Därför kommer Orion Protocol att bli en COTI Pay Merchant för att förbättra fiat-rampen till Orion Terminal genom integrering av ORN i COTIs fiat-processport och portföljer. Dessutom kan användare låsa upp många fördelar med denna integration, såsom lojalitetspoäng, cashback-belöningar, snabba och säkra betalningar, noll valutakostnader och skydd mot köpare och säljare.

PayPal förvärvar kurva för att förlänga stöd för kryptovalutor och digitala tillgångar

PayPal tillkännagav sin avsikt att förvärva Curv för att utöka sitt stöd mot kryptovalutor och digitala tillgångar. Enligt pressmeddelandet avslöjas inte de ekonomiska villkoren för denna affär. Teamet har dock en förväntan att slutföra förvärvet under första halvåret 2021. Dessutom är Curv en ledande leverantör av molnbaserad infrastruktur för digital tillgångssäkerhet och dess flerpartsberäkning (MPC) teknik ger skydd för institutioner. Imponerande, PayPal började förstärka kryptovalutorummet förra året, och teamet fortsätter att lägga till nya milstolpar sedan dess. Därför kommer detta förvärv att ytterligare förena de digitala tillgångarna med den globala ekonomin för att öka ekosystemet.

UNI Coin växer 200% sedan februari, blir första DeFi-token i topp 10 kryptotillgång

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Uniswap utbytesmynt (UNI), som exploderat över 50% under de senaste sju dagarna. Vid tidpunkten för publiceringen handlade UNI nära 32,89 $. Innan det steg det från 16,94 $ till en hög av 34,75 $ sedan februari. Dessutom explosionen i DeFi-rymden och Uniswap V3 utvecklingsnyheter drev sitt marknadsvärde till över 17 miljarder dollar. Dessutom ökade denna prisökning UNI Coin till en historisk milstolpe och blev den åttonde största kryptovalutan med börsvärde.

Enligt teknisk information, om UNI håller sig över 33 $, är dess nästa mål 38 $ och då 46 $. Men om UNI inte kan upprätthålla nuvarande stöd och bryter under 20-dagars EMA, kan det dock ytterligare sjunka till 22 dollar och $ 19,50 nivåer.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link