Topp 5 Altcoins för mars 2021 – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | mars 8, 2021

[ad_1]

Bitcoin och Ethereum gjorde redan nya toppar 2021. Under tiden finns det många projekt som exploderar och har gett 5x till 10x avkastning inom ett år. Därför har vi undersökt några mindre kända pärlemynt som har stor tillväxtpotential som vi tror är undervärderade just nu. Vidare har vi också delat några av de övertygande skälen till varför du bör titta på dessa altcoins.

1- PlasmaPay

Plasma är en applikationsinfrastruktur som syftar till att decentralisera den centraliserade finansiella tjänstesektorn (CeFi). Vidare kan utvecklare använda Plasmas byggstenar för att skapa nya DeFi-protokoll, samt hantera tillgångar och dApps ovanpå PlasmaPay.

Plasma tillhandahåller lösningar till många organisationer som använder sina verktyg, såsom online-företag, mobil- / webbutvecklare, e-handelsföretag och många fler. Dessutom erbjuder Plasma Finance många fördelar som automatisk beräkning, möjligheten att välja ROI, investera, lagra och hantera alla DeFi-token med lätthet.

PlasmaPay-funktioner

Imponerande erbjuder Plasma nya generationens fördelar för användare, såsom betalningshantering, skicka och ta emot betalningar trots behovet av en kortleverantör eller bank, gränsöverskridande transaktioner med noll provision och omedelbar likviditet.

Pågrund av höga bensinkostnader, låg transaktionshastighet och problem med trängselnätverk på Ethereum, smarta kontraktstransaktioner är mycket dyra och det tar mycket tid att bekräftas. Plasmasamhället löser därför problem som höga avgifter, låg transaktionshastighet, dålig användarinbäddning och mer. Förutom detta stöder Plasma-kedjan också stablecoins som har fullt stöd av fiat på distribuerade bankkonton och EMI-företag.

Dessutom har dess användarvänliga instrumentpanel alla DeFi-funktioner på ett ställe, såsom portföljförvaltning, fiat on / off ramp, likviditetspooler, DEX- och SWAP-aggregator, utlåning och upplåning samt tvärkedjig tillgångsswap.

PPAY Dashboard

Källa: plasma.finans

Senaste utvecklingen

PlasmaSwap-teamet bygger den första DEX i sitt slag, vilket möjliggör inbyggt stöd för Limit Orders och Stop Loss-funktioner för affärer. Imponerande kommer detta att stödjas av Plasma Gas Station, som gör det möjligt för användare att betala för gasavgifter med andra stora ERC-20-tokens som USDT eller native PPAY.

I år planerar Plasma-teamet att integrera nya avancerade funktioner i sin plattform. Till exempel kan symbolinnehavarna beställa bankkort och använda dem för att ta ut kontanter i bankomater eller betala i vissa onlinebutiker. Projektet kommer också att lansera HyperLoop cross-chain support för Polkadot, Cosmos, EOS och Binance Chain.

PlasmaPay-partnerskap

Nyligen, PlasmaPay samarbetar med Casper Labs, världens mest avancerade plattform för smarta kontrakter för bevis på insatser. Detta partnerskap kom runt på en mycket intressant punkt eftersom PlasmaPay håller på att släppa sin PlasmaSwap DEX och Casper labs är nära sin lansering av mainnet.

PlasmaPay samarbetade med Bondly Finance för att utöka de decentraliserade betalningssystemen 2021 och därefter för att locka nya användare i DeFi-rymden.

Imponerande tappar PlasmaPay partnerskap med diversifierade kryptoföretag som DIA, Geek, Bridge Mutual, Ren Protocol och SushiSwap för integration.

PPAY-token

Den ursprungliga token för PlasmaPay och Plasma Finance är PPAY, som är en ERC-20-token. Användare kan använda denna token för att möjliggöra swappar, belöningar, likviditetsbrytning, upplåning / utlåning, staking och styrning. Därför är den utformad för att vara en allt-i-ett-DeFi-tjänsten.

Pris – $ 0,243490
Börsvärde (8 mars 2021) – $ 31 658 932
CoinGecko Ranking (8 mars 2021) – # 490

2- e-pengar

e-pengar är en blockchain-baserad peer-to-peer-betalningsplattform som överför pengar till en låg kostnad. Dessutom elimineras de mellanhänder som finns i traditionella finansiella tjänster genom att införa valutastödda stablecoins.

Teamet strävar efter att erbjuda en billig, transparent finansiell tjänst globalt. Dessutom avser e-pengar att erbjuda en rad räntebärande valutastödda stablecoins där varje token backas upp av en reserv av tillgångar i sin underliggande valuta. e-pengar erbjuder en mängd olika eurocentriska stallmynt, inklusive eEUR, eCHF, eSEK, eNOK och eDKK, med planer för en rad andra tokens planerade att släppas 2021.

Funktioner för e-pengar

Speciellt är e-pengar utformade som Skikt 2 lösning för traditionell ekonomi med funktioner som tillgänglighet för alla, avgifter nära noll, omedelbar avveckling och omedelbar finalitet. Imponerande, de kvartalsvisa reservrevisionerna av detta projekt utförs av Ernst & Young, vilket ökar dess transparens.

Dessutom ändras regelbundet värdet på e-Money valutastödda tokens, vilket gör att det skiljer sig från befintliga stablecoins. Det syftar också till att upprätthålla en statisk 1: 1-pinne med dess underliggande tillgångar. Utöver detta erbjuder e-Money DEX enkel konvertering mellan valutor med stöd för omedelbar betalning.

Senaste utvecklingen

e-pengar förbättrar deras decentraliserade börs (DEX), som har många användarvänliga funktioner som:

Det kräver inga avgifter för myntkörning på affärer.
Implementering av droppoptimering för likviditet.
Mottag sofistikerade ordermatchningstabeller

Partnerskap för e-pengar

Nyligen, e-pengar samarbetade med Elrond för att cirkulera europeiska stablecoins eEUR, eCHF, eSEK, eNOK och eDKK som utfärdades av e-Money på Elrond-nätet.

e-Money, i samarbete med Avalanche, lanserade sina stallmynt på Avalanche’s Contract Chain (C-Chain). Dessutom har den utnyttjat många andra partners för att utvidga sina stablecoins, såsom Royal Finance, RAMPoch Mantra Dao.

NGM-token

Den ursprungliga symbolen för e-pengar är NGM, som står för Next Generation of Money. Dessutom erbjuder NGM-token insättning och belöningar för att säkra nätverket för e-pengar. Liksom andra bevis på insatsskedjor, som Cosmos Hub och IRISnet, distribueras också det uppblåsta NGM-utbudet pro-rata för att göra belöningar.

Pris – $ 1,28
Börsvärde (8 mars 2021) – 14 752 944 dollar
CoinGecko Ranking (8 mars 2021) – # 684

3- Säkringsnätverk

De Säkringsnätverk är ett gränslöst offentligt huvudbok som är utformat för tillståndlösa och smidiga dagliga betalningar. Dessutom ansluter Fuse Network till Ethereum via en brygga som gör att varje symbol kan röra sig fritt mellan Ethereum och Fuse-kedjan.

Säkringsfunktioner

Fuse gör det lämpligt för företag och företag att integrera digitala betalningar på sina plattformar genom sitt enkla användargränssnitt. Dessutom ger Fuse Studio användarna möjlighet att enkelt starta och utforska nya samhällen. Den har en inbyggd kontraktsbutik som har olika innovativa funktioner och integrerade tjänster, som fiat on-ramper, plugins för företagshantering, community management-funktioner och mycket mer.

Särskilt tillåter Fuse Studio användare att bygga sin egen plånbok och prägla sin egen valuta för företag och samhällen. Vidare effektiviserar dess plug-and-play-lösningar den komplexa betalningslösningen och tillåter friktionsfria mobilbetalningar med lätthet.

Fuse Dashboard

Källa: fuse.io

Säkringsplånbok

Teamet har introducerat en innovativ Fuse-plånbok för medlemmar i samhället där de kan lagra ett brett utbud av olika valutor och token – både krypto- och traditionella fiatvalutor. Dessutom ansluter Fuse Studio till en plånbok för att behandla verkliga transaktioner till blockchain. Fuse-plånboken stöder alla ERC-20-symboler och har funktioner som säker ombordstigning, en snabb verifieringsprocess, återförsäljarstöd och andra funktioner. Utöver detta kan användare behandla transaktioner i Fuse med en maximal avgift på 1 cent.

Senaste utvecklingen

Nyligen introducerade Fuse FuseDollar (fUSD), som är ett USDC-stöttat stablecoin för att stärka Fuse-ekosystemet. Dessutom integrerade Fuse Network Mintgate för att utnyttja ett token-gating-system för hantering av innehållsåtkomst. Detta gör att Mintgate-användare kan välja Fuse Network som en plattform för att hantera deras innehåll. Inom en snar framtid kan Fuse-användare också komma åt Mintgate för studioplugin.

Fuse-teamet har introducerat ett nytt program för att belöna FUSE / ETH-likviditetsleverantörer (LP) och swappare på Loopring. Med detta kommer totalt 50 000 FUSE och 1180 LRC att tilldelas som en del av ett dubbelt belöningsprogram under 14 dagar.

Säkringspartnerskap

Fuse samarbetade med Pocket Network för att effektivisera Fuse-Ethereum-bron och göra den mer effektiv och billigare för användarna. Utöver detta gör detta att Fuse-applikationer kan komma åt Pocket Networks tjänster genom att ställa in POKT. Imponerande uppnådde Fuse Network en enorm milstolpe genom att behandla över 5 200 000 transaktioner.

Säkring använder Chainlink Bevis på reserv för att skapa säker, pålitlig och effektiv prägling och granskning av Fuse Networks säkerställda FuseDollar (fUSD) stablecoin.

Fuse samarbetade med MANTRADAO för att starta OM / USDC-poolen på FuseSwap. Dessutom har Fuse många andra partnerskap, som inkluderar Uniswap, Orion Protocol, Dapp.com, Transak och mer.

FUSE Token

Den ursprungliga FUSE-token är en ERC-20-token som erbjuder insättning, röstning om protokolländringar och belönar tokens för att säkra nätverket.

Pris – $ 0,193808
Börsvärde (8 mars 2021) – $ 11,262,165
CoinGecko Ranking (8 mars 2021) – # 770

4- Fractal Network

Fraktal är ett protokoll med öppen källkod som serverar användarinformationen på ett ganska öppet sätt. Som ett resultat garanteras en högkvalitativ version av gratis internet. Dessutom skapar det en ny integritetsaktiverad jämvikt för användare att dela och tjäna pengar på sina data samt skydda annonsörer från bedrägerier.

Fractals VD är Julian Leitloff. Hans namn var listat i en av Forbes 30 under 30 år 2016. Julian började sin karriär inom bank och grundade Fractal vid 22 års ålder. Imponerande genererade han över 1 miljon dollar i intäkter med sin verksamhet och grundade Fractal 2017.

Fraktalfunktioner

I denna sociala distanseringsmiljö idag använder alla internet och söker på olika webbplatser för att få information. Speciellt ber dessa webbplatser användaren att bekräfta cookies från tredje part. Dessa cookies är små filer installerade på enheten som spårar användaraktivitet och delar denna information med annonsörer. Fractal syftar till att lösa detta problem genom protokollet med öppen källkod som är utformat för att ersätta annonskakan och ge kontroll över användardata i användarnas händer.

Fractal Protocol ger användare möjlighet genom att tillåta dem att hantera, samla och verifiera sina privata data själva. Dessutom, genom att ersätta annonskakor, ger det användarna full kontroll över deras data, och de kan dela vad de vill, vilket resulterar i produktion av relevant och högkvalitativt innehåll.

Senaste utvecklingen

Nyligen lanserades Fractal-tokens på Polkastarter-plattformen. Vid lanseringen såldes både POLS-poolen och den vanliga poolen helt ut och samlade totalt 400 000 dollar inom några minuter.

Teamet arbetar flitigt för att förbättra annonsmarknaderna och skapa ett gratis och rättvist internet. Dessutom kommer nya incitamentsprogram och tävlingar för att uppmuntra användare inom en snar framtid.

Fraktala partnerskap

Fraktal samarbetade med Polymath för att tillhandahålla Fractals ID-verifieringsprogramvara till sitt institutionella blockchain-nätverk. Dessutom kommer Fractal ID att integrera en KYC / AML-process för att verifiera användarna av Polymesh. Denna integration möjliggör också snabb ombordstigning av användare och påskyndar den kompatibla infrastrukturen.

Fractal samarbetade med Uniswap och noterades på dess DEX som ett handelspar. Imponerande, inom 24 timmar, handlades 36 388 141 dollar i volym med över 2000 innehavare av FCL.

FCL-token

Fractal-verktygstoken – FCL – kombinerar alla intressenter kring Fractal Open Advertising Economy. Det följer ingen vinst, ingen utdelning, inget ägande och ingen rösträtt via token. Vidare avser teamet att token fungerar som protokollets ursprungliga valuta, vilket driver incitamentmekanismen inbäddad i protokollet.

Pris – 0,660626 dollar
Market Cap (8 mars 2021) – NA
CoinGecko Ranking (8 mars 2021) – #NA

5- DAO Maker

DAO Maker tillhandahåller avancerade lösningar i en säker, decentraliserad och fri miljö för att samla in pengar. Det hjälper också nystartade företag som står inför utmaningar i början av utvecklingen och hjälper dem med insamling.

DAO Maker-funktioner
Venture Bond

Intressant är att DAO Maker erbjuder Venture Bond, som gör det möjligt för startups att emittera obligationer. Startups använder huvudbeloppet som genereras av obligationsinköp för att generera intresse. Vidare, när Venture Bond förfaller, återförs huvudbeloppet till köparen, så att de sitter kvar med både sin initiala finansiering och även eventuellt nyförvärvade tokens eller eget kapital.

Dynamic Coin Offering (DYCO)

DYCO-deltagare kan köpa tokens från marknaden och återbetala dem för att generera riskfria vinster, oavsett om de innehade dem eller sålde dem med vinst. Förutom detta under de första 16 månaderna är det cirkulerande utbudet 100% bakom USDC.

Social Mining

Det tillåter alla tokeniserade projekt att generera tokenbaserade incitament. Detta uppmuntrar samhällsmedlemmar som erbjuder värde till ekosystemet. Sociala gruvdrivna hubbar eller DAO: er organiserar och underlättar användarbedömning för andra medlemmar i samhället. Dessutom samlar dessa hubbar eller DAO in data, såsom tillägg av sekundärt marknadsvärde genom likviditet, expansion av projektet och mer. Vidare kommer det att göra dessa faktorer tillgängliga för andra att se.

DAO Maker introducerade det nya Strong Holder Offering (SHO), som är utformat för att analysera skapandet av investeringsstrategier för avkastningsodling, handel och utlåning på Ethereum DeFi-ekosystemet. Dessutom ger det enkel automatisering av investeringsstrategier samtidigt som slutanvändaren behåller hela fonden.

Senaste utvecklingen

DAO: s Social Mining-plattform är integrerad med Polkadot för att tillhandahålla styrningslösningar och för att öka kedjans utveckling. Nyligen noterades DAO på SushiSwap, så att DAO-innehavare kunde tillhandahålla likviditet och tjäna SUSHI-tokens.

Dessutom har den integrerats med plånböcker, till exempel Enjin, TokenPocket, Polygon, SafePal och många fler.

DAO Maker Partnerships

DAO Maker samarbetade och integrerade DAO-token som en föredragen betalningsmetod på Travala.com. Detta partnerskap ger DAO-tokeninnehavare tillgång till över 600 flygbolag och 2 200 000 hotell via Travala.com.

DAO Maker samarbetade med BETALT Nätverk för att få exponering för lanseringar på PAID: s Ignition launchpad.

DAO-token

Styrningstoken för DAO Maker-ekosystemet är DAO, som bygger på Ethereum. Det gör det möjligt att satsa, rösta på protokolländringar och belöna tokens för att säkra nätverket.

Pris – $ 3,58
Börsvärde (8 mars 2021) – $ 67,412,168
CoinGecko Ranking (8 mars 2021) – # 334

Slutsats

Dessa altcoins med låg marknadsvärde har gett en anmärkningsvärd prestation under de senaste månaderna. Dessutom stöds denna prisökning av utvecklingen av dessa altcoins, deras partnerskap, uppgraderingar och marknadsförvärv. Dessa projekt har ett lågt marknadsvärde. Således kan det vara ett utmärkt val för nya investerare som precis kommit in i kryptorummet och vill investera på lång sikt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link