AC Milan (ACM) rally som Binance List Token – Altcoin Buzz

Av | mars 9, 2021

[ad_1]

Den bästa italienska fotbollsklubben AC Milan har listat sitt fan-token (ACM) på den populära digitala valutaväxlingen Binance, vilket resulterade i en 233% prishöjning. Dock har fan-token sedan fallit en hel del i värde.

AC Milan-fan-token, som drivs av Chiliz, noterades av Binance, och kryptobörsen tillåter nu handel med ACM / BTC, ACM / BUSD och ACM / USDT handelspar.

Som ett resultat av noteringen på Binance steg AC Milan Fan Token från cirka 4,60 $ till 20,70 $ på mindre än 24 timmar, vilket gjorde ACM till en av de högst rankade fan-token efter marknadsvärde en gång. Euforin var dock kortvarig eftersom fläktstoken har dragit sig tillbaka stadigt sedan dess. Det har nu sjunkit till femte plats med ett marknadsvärde på $ 21,622,865.

Sammantaget var noteringen på Binance en enorm framgång. Enligt Binance, totalt 27.414 användare begick 5.709.829.9577 BNB under prenumerationsperioden, vilket representerar en överteckning på 1 484 gånger.

Kryptoutbytet noterade också att 31 användare nådde 1.025.6410 ACM hard cap, vilket resulterade i att deras tilldelning överfördes till de återstående deltagarna.

Inför listan, AC Milan Chief Revenue Officer Casper Stylsvig beskrev tillägget som ett “framgångsrikt strategiskt drag.”

Den växande fläktmarknadens marknad

Medan AC Milan-fansens token har sjunkit är verkligheten att fan-tokens blir en viktig inkomstström för idrottsklubbar runt om i världen. Enligt tillkännagivandet genererade fan-tokens över 30 miljoner dollar i intäkter 2020, vilket avslöjade en ny inkomstkälla för idrottsklubbar. En sådan intäktsström är mycket viktig som covid-19 begränsningar har stängt närvaron vid sportevenemang över hela världen.

Fan-token marknadsvärde för närvarande uppgår till $ 269 miljoner eftersom många andra sport-, e-sport- och underhållningsplattformar också vill avslöja sina fan-tokens 2021.

Alexandre Dreyfus, grundare och VD för Chiliz och Socios.com, talade om Binance som noterade ACM och noterade att det var ett bra drag som “ger mer konkreta bevis för intäktsgenererande potential för fan-tokens.”

“Fan-tokens är ett kraftfullt engagemangs- och intäktsverktyg som ger våra partners en hög potentiell ny intäktsström som kan hjälpa klubbar att kompensera för de senaste 12 månadernas brister”, sa han.

Det är viktigt att notera att Chiliz också har gått in i ett strategiskt partnerskap med toppfotbollsklubbar som Barcelona, Juventus, Galatasaray och Trabzonspor. eSports-organisationer har också utfärdat fan-tokens med ett Chiliz-partnerskap, inklusive Heretics, NAVI, OG och Alliance.

Dessutom har Chiliz nyligen avslöjat partnerskap med Ultimate Fighting Championship (UFC) och andra blandade kampsportorganisationer (MMA), Professional Fighters League.

ACM-pris

Vid tidpunkten för publicering av AC Milan-fan-token (ACM) kursen handlas till 10,92 $, med en handelsvolym 24 timmar på 4,959,233 $. AC Milan-fan-token har för närvarande en maximal tillgång på 20 miljoner mynt.

Dessutom gå med Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link