SCRT-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 12, 2021

[ad_1]

SCRT är den ursprungliga token till Secret Network. Hemligt nätverk är den första blockchain med integritetsbevarande smarta kontrakt.

dApps byggda på Secret kan vara helt privata och kan använda krypterad data utan att avslöja den för noder i nätverket. Hemliga appar: De dApps som byggts på detta sätt är kraftfulla, tillståndslösa och sekretessbevarande. Sådan utveckling kommer definitivt att påverka SCRT pris.

SECRET SWAP AMM

Secrets första AMM som heter SecretSwap AMM kommer att lanseras på Secret Network mainnet den 17th Februari 2021. SecretSwap kommer att vara ett samhällsledat initiativ, styrs av en ny inbyggd token på både Ethereum och Secret Network Medan de slutliga detaljerna i denna token fortfarande är i flöde och alla slutgiltiga specifikationer är beroende av community-feedback, är vi glada att kunna dela dess huvudsakliga egenskaper för första gången. Denna token kommer att distribueras som en rättvis lansering och ha en tät anslutning till SCRT och Secret Network. För mer information, besök detta webbplats.

Gratis SecretSwap Governance-tokens

Om du vill vara berättigad till airdrop of free styrning symboler för Secret Swap, se till att du genomför en handel eller tillhandahåller likviditet på Secret Swap innan lanseringen av deras styrningstoken.

Låt oss granska SCRT-priset.

SCRT / USD – Prediction

scrt

SCRT blev avvisad från 1.618 fib till 2,71 $ och kommer sannolikt att fortsätta ner mot 1 eller 0,786 fib till 2,09 $ respektive 1,88 $. När dessa zoner har fastställts som stödzoner kan vi se ett steg mot $ 2,71 igen. Om motståndet på $ 2,71 går sönder kan vi se ett steg mot $ 3,70, $ 4,69 och $ 5,53. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 1,72, $ 1,47, $ 1,24 och $ 1,11.

SCRT handlas för närvarande till $ 2,39 med ett börsvärde på $ 164,182,717. Dess handelsvolym var 24 timmar 6186211 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link