CHZ-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 9, 2021

[ad_1]

Chiliz är världens ledande blockchain-fintech-leverantör för sport och underhållning.

Chiliz utvecklade Socios.com-sportfläktens engagemangsplattform byggd på Chiliz blockchain-infrastruktur och använder $ CHZ eftersom det är exklusiv valuta på plattformen. CHZ är ett valutalternativ för blockkedjebaserade produkter och tjänster inriktade på vanliga konsumenter. Det ger sport- och underhållningsenheter blockchainbaserade verktyg som hjälper dem att engagera och tjäna pengar på sin publik. Dessa användningsfall har börjat reflektera i CHZ pris.

CHZ

SOCIOS.COM

Socios.com-fläktens engagemangsplattform är byggd från grunden på Chiliz blockchain-infrastruktur och använder $ CHZ eftersom det är exklusiv valuta på plattformen. Socios.com tillåter fans att köpa märket Fan Tokens från några av de största och mest kända sportlagen i världen inklusive FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, AS Roma, Galatasaray, Atlético de Madrid, OG, CAI & UFC. Fan-token som köpts på Socios.com tillåter användare att påverka sina lag via populär omröstning. Dessa fans blir berättigade till engagemangsbaserade teambelöningar och erkännande. Alla fläktmönster präglas med Chiliz blockchain och alla omröstningar på plattformen utförs som en serie smarta kontrakt som löper genom Chiliz blockchain.

CHILIZ

Låt oss granska CHZ-priset.

CHZ / USD – Prisförutsägelse

CHZ

CHZ handlas för närvarande över 1.618 fib-nivån på 0.2497 $ och så länge CHZ ligger över denna nivå, kan vi börja se ett steg mot 0,3421, 0,4346 och 0,4917 dollar. Underlåtenhet att hålla stödet till $ 0,2497 kan leda till en minskning mot $ 0,1925, $ 0,1825 och $ 0,1386.

CHZ handlas för närvarande till 0,2848 dollar med ett börsvärde på 1 482 059 691 dollar. Dess handelsvolym 24 timmar var $ 5 786 608 509.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Vi anser att den undersökta informationen är korrekt och korrekt. Det finns dock ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link