Crypto.com-utlåning lägger till stöd för UNI, andra – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 10, 2021

[ad_1]

Ännu en spännande uppdatering på Crypto.com-börsen. Den här gången har den populära kryptofintech-plattformen avslöjat planer på att lista tre nya kryptovalutor som lånevalutor på sin utlåningsplattform.

Det här är bra nyheter för hela Crypto.com-communityn eftersom användarna kommer att ha fler alternativ att välja mellan när de får tillgång till fintechs plattformslånfunktion. Intressant har det också lagt till stöd för DAI som lånesäkerhet på utlåningsplattformen. Enligt tjänstemannen blogginlägg, de tokens som ska stödjas som lånevalutor på låneplattformen kommer nu att inkludera UNI, DOGE och YFI.

Crypto.com utlåningsplattform

Efter lanseringen av sin utlåningsplattform, Crypto.com användare har nu tillgång till ögonblickliga lån med en belåningsgrad (LTV) så hög som 50%. Att lägga till stöd för DOGE, YFI och UNI som lånestöd innebär att användare kan få dessa tokens som lån genom att låna mot viss krypto i sina plånböcker. Användare kommer också att kunna ta emot pengar utan att behöva sälja sina kryptovalutor. De kommer dock att behöva betala tillbaka lånet när som helst, antingen helt eller delvis.

Intressant är att utlåningsplattformen inte kräver någon form av återbetalningsavgifter. Kryptovalutor som stöds som säkerhet på plattformen inkluderar BTC, ETH, LINK, USDT, USDC, CRO, LTV, XRP, VET, DOT och den nyligen tillagda DAI. Cryptos som stöds som lånevalutor, inklusive de nyligen lanserade tre, får de totala kryptovalutorna som stöds till nio (9). De inkluderar BTC, ETH, XRP, USDC, USDT, DOGE, UNI, YFI och LINK. Lån-till-värde-förhållandet (LTV) varierar också från 25% till 33% till 50%.

Säkra ett omedelbart lån med DAI som säkerhet

Förutom att lägga till stöd för UNI, DOGE och YFI som lånevalutor, är fintech-plattformen också anges stöd för DAI som säkerhet. Det innebär att intresserade nu kan få tillgång till medel genom att låna mot DAI.

För att få tillgång till Crypto.com-lånefunktionen måste användarna slutföra sin avancerade nivåverifiering. Intressant är att användare som spelar CRO, Inbyggd token för Crypto.com, kan tjäna mycket sänkta räntor på sitt lån

Det är viktigt att notera att utlåningsfunktionen endast är tillgänglig för användare i godkända jurisdiktioner.

Om Crypto.com

Kryptofintech och kortutgivande plattform är känt för sitt fokus på att ge användarna total kontroll över sina medel. Intressant är att plattformen också vill underlätta global antagande av krypto, vilket sedan katalyserar övergången till kryptovaluta från fiat.

Crypto.com är också känt för sitt fokus på att uppfylla regler. Det är det första kryptoföretaget som motta ISO / IEC 27701: 2019, CCSS nivå 3, ISO27001: 2013 och PCI: DSS 3.2.1, nivå 1 certifieringar.

CRO-pris

I skrivande stund var CRO det handel till 0,161582 US $, med ett börsvärde på 3 951 759 523 US $ och en handelsvolym 24 timmar på 216 596 059 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link