THETA Price Prediction – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 9, 2021

[ad_1]

THETA-nätverket är en decentraliserad videostreamingsplattform byggd på blockchain. Theta-nätverket och protokollet löser olika utmaningar som videostreamingindustrin står inför idag.

Först tokens på THETA blockchain används som ett incitament för att uppmuntra enskilda användare att dela sina redundanta dator- och bandbreddsresurser som cachnings- eller relönoder för videoströmmar. Detta har börjat påverka THETA-priset.

Fördelar med THETA Network

THETA-nätverket förbättrar kvaliteten på strömleverans och löser leveransproblemet “sista milen”. Detta är den viktigaste flaskhalsen för traditionella innehållsleveransrörledningar. Det här problemet är vanligt för högupplösta högkvalitetshastigheter för 4k, 8k och nästa generations strömmar. Med tillräcklig nätverksdensitet kommer majoriteten av tittarna att hämta strömmar från peering-caching-noder, vilket gör att videoplattformar avsevärt kan minska kostnaderna för innehållsleveransnätverk (CDN). Ännu viktigare, genom att införa tokens som en slutanvändarincitamentmekanism tillåter Theta Network videoplattformar att fördjupa tittarnas engagemang, driva ökade intäkter och skilja deras innehåll och tittarupplevelse från sina konkurrenter.

Låt oss granska THETA-priset.

THETA / USD – Prediction

theta

THETA handlas över supportzonen till $ 3,81. Så länge det ligger ovanför denna supportzon kan vi börja se ett steg mot $ 4,35, $ ​​4,73, $ 5,20, $ 6,59 och $ 8,83. Underlåtenhet att hålla supporten till $ 3,81 kan leda till en nedgång mot $ 3,49 och $ 2,98.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link