Plasma.Finance introducerar PPAY Staking – Produktrelease och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 9, 2021

[ad_1]

Plasma.Finance meddelade nyligen att PPAY-insättning snart kommer att finnas tillgängligt på dess plattform.

Plasma.Finance har fått förfrågningar från sitt samhälle om PPAY-insats. I tillkännagivandet avslöjar Plasma Finance det PPAY-satsning kommer faktiskt snart till sin plattform.

Staking har blivit ett av de mest populära sätten genom vilka människor tjänar passiva inkomster från decentraliserad finansiering (DeFi). Staking har också att göra med att låsa upp dina tokens som besparingar och få intresse från dem. Med PPAY-insats kommer PPAY-användare enligt uppgift att kunna få avkastning när de sparar sin PPAY.

Om PPAY

PPAY är en infödd symbol för Plasma.Finance. Som en token har den unika funktioner som gör att den sticker ut i PlasmaSwap decentraliserat utbyte (DEX). Med hjälp av Plasmabensstationen kan PPAY användas för att betala gasavgifter för alla DeFi-transaktioner. Med detta behöver du inte oroa dig för bristen på eter i din kryptoplånbok.

Från instrumentpanelen Plasma.Finance kan PPAY köpas direkt med ett kort eller bankkonto. För att byta har PPAY listats på de bästa DEX-enheterna som Uniswap, Mooniswap och SushiSwap. Den finns också på Hotbit- och Bithumb-börsen.

Plasma.Finance har nu gett nya insatsmöjligheter för PPAY. Som ett resultat har Plasma.Finance också introducerat xPPAY.

Introduktion till xPPAY för direkt PPAY-insättning

Innan nu har PPAY-innehavare stannat på Uniswap och SushiSwap genom de befintliga PPAY-poolerna. Nu har Plasma.Finance fört PPAY-insats till sin egen inbyggda plattform. Som ett resultat har plattformen introducerat xPPAY-token, genom vilken belöningar kommer att delas ut.

xPPAY är en derivattillgång från PPAY. Den representerar PPAY-aktierna för användare i insatspoolen. xPPAY inkluderar också ”ännu inte betalad framtida vinst” och kan handlas i PPAY / xPPAY-poolen på PlasmaSwap. Dessutom kan xPPAY användas för att generera mer intäkter genom att lägga till likviditet i PPAY / xPPAY-poolen.

Eftersom PPAY är symbolen som används för spekulation och handel, ses xPPAY som ”aktieaktien” på Plasma.Finance-plattformen. Precis som utdelning kan erhållas från aktier i CeFi, har användare också rätt att få framtida intäkter på plattformen med xPPAY.

Direkt PPAY-insättning

För att kunna spela PPAY-token direkt från instrumentpanelen behöver Plasma.Finance-användare bara komma åt Sparingsalternativet. Användare måste se till att deras web3.0-plånbok är ansluten. När anslutningen är säker kan användarna helt enkelt sätta in sina PPAY-tokens för att sätta dem som sparande.

När detta är klart kommer användaren att få en årlig procentuell avkastning (APY). Denna APY returneras automatiskt som xPPAY i förhållandet 1: 1 för varje satsad PPAY. För att ta bort insättningen måste användarna helt enkelt lösa in sin xPPAY för PPAY.

Insättning av belöningar på PPAY

Att tjäna insatsbelöningar på PPAY är beroende av vissa faktorer. Först och främst beror det på användarens andel av insatspoolen. Vanligtvis resulterar den större andelen i den större delen av utdelningarna i lika stora proportioner. Till exempel, om spelaren äger 20% av det insatta beloppet, får han rätt till 20% av de utdelade insatsutdelningarna.

En annan faktor som avgör de intjänade insatsbelöningarna är handelsvolymen på PlasmaSwap. Enligt PPAY-styrning kommer 0,02% av all PlasmaSwap-handelsvolym att omvandlas till PPAY-token. Dessa tokens kommer sedan att distribueras till spelare enligt den totala PPAY som de har satsat.

Verktyget på Plasma. Ekonomi är en annan faktor som bestämmer de insatsbelöningar som ska tjänas. Genom det smarta kontraktet kommer belöningar också automatiskt att beräknas och tillkomma. Detta inkluderar eventuella avkastningar från Plasma.Finance-infrastrukturen. Ju mer populär Plasma.Finance-plattformen blir, desto högre är efterfrågan och nyttan av PPAY.

Funktioner i PPAY Staking

Insättning av PPAY kan utföras under minst 24 timmar. Efter 24 timmar har spelare möjlighet att dra tillbaka sina insatser när de vill. Alla belöningar som spelarna tjänar kommer att inkluderas i deras uttag.

Eftersom det inkluderar framtida vinst kommer priset på xPPAY alltid att vara högre än priset på PPAY. För att säkerställa säkerheten vid insättning har PPAY Savings smarta kontrakt genomgått en granskningsprocess av Certik, ett säkerhetshjälpföretag. Som ett resultat kan du njuta av passiva inkomster som stöds av blockchain-säkerhet.

Innan nu, Plasma.Finance infördes Flash Rebalancer, dess senaste funktion som släpptes tillsammans med PlasmaSwap DEX.

PPAY-pris

Från tidpunkten för publicering, Plasma Finance pris var 0,269198 dollar, med en handelsvolym 24 timmar på 4,138,588 dollar. PPAY-priset ökade också med 14,5% under det senaste dygnet. Dessutom har den en tillgång på 130 miljoner PPAY-mynt och en maximal tillgång på 1 miljard. Uniswap (v2) är också den nuvarande mest aktiva handeln med PPAY.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link