Att uppnå fullständig decentralisering och ytterligare höjdpunkter 2021 från TRON DAO | Använd TheBitcoin

Av | januari 12, 2022

[ad_1]

Singapore, Singapore, 11 januari 2022,

TRON har haft ett fantastiskt år och skapade kontinuerligt rubriker under 2021. TRON återstår att utföra infrastrukturen för ett verkligt decentraliserat internet och har delat med sig av lista över höjdpunkter 2021.

Som ett av de största blockchain-protokollen globalt, driver TRON smart kontraktsfunktionalitet och är en av de första och mest populära kedjorna som bygger på en delegerad proof-of-stake (DPOS) konsensusmodell. Så framgångsrikt är protokollet att det nu ståtar med över 14 miljarder dollar i Total Value Locked (TVL), vilket sätter ett nytt rekord.

HAN. Justin Sun, utsedd till Grenadas ambassadör till WTO, noterade också om TRONs milstolpar, “Jag är otroligt stolt och hedrad över att ha varit en del av TRONs tillväxt och utveckling. Idag är TRON blockchain-protokollet i huvudsak decentraliserat.” Sun fortsätter, “Frånefter tvivlar jag inte på att TRON-nätverket är tillräckligt självförsörjande som en decentraliserad autonom organisation (DAO). Detta markerar TRONs inträde i en ny era av decentralisering.”

2021 hade mer framgång att erbjuda TRON. Det ambitiösa projektet noterades för handel som en Exchange-Traded Note (ETN) på Deutsche Börse Xetra i Tyskland, och Euronext i Paris och Amsterdam, bland elva andra europeiska länder under VanEck TRX ETN (VTRX). Detta gör den omsättbar som en ETF på reglerade börser.

Enligt VanEck ger projektet investerare chansen att investera i “Asiens nästa generations blockchain-innovatör.” ETN tillåter exponering för investerare genom att följa den “supersnabba TRON-plattformen, som stödjer byggare av kryptoappar med en innovativ mekanism för proof-of-stake.”

Under första kvartalet 2021 blev TRON den största emittenten av USDT stablecoin, med en global cirkulation som överstiger 23,9 miljarder och ett massivt börsvärde på över 24 miljarder USD, vilket överträffade utbudet och marknadsvärdet för den Ethereum-baserade USDT, dominerande över 51 % av Tethers totala börsvärde.

2022 markerar en ny era för TRON, och om de milstolpar som uppnåddes 2021 är baslinjen, kommer en ny gryning för blockkedjeindustrin.

Om TRON

TRON är dedikerade till att påskynda decentraliseringen av internet via blockchain-teknik och decentraliserade applikationer (dApps). Grundades i september 2017 av H.E. Justin Sun, TRON-nätverket har fortsatt att leverera imponerande prestationer sedan MainNet lanserades i maj 2018. Juli 2018 markerade också ekosystemintegreringen av BitTorrent, en pionjär inom decentraliserade tjänster med nästan 100 miljoner aktiva användare per månad. TRON-nätverket har fått en otrolig dragning de senaste åren, med över 69 miljoner användare på blockkedjan och uppåt 2,7 miljarder transaktioner. Dessutom är TRON värd för det största cirkulerande utbudet av stablecoins över hela världen och går om USDT på Ethereum i april 2021. TRON-nätverket slutförde fullständig decentralisering i december 2021 och är nu en rent gemenskapsstyrd DAO.

Hemsida |Telegram |Medium |Twitter |Youtube

Kontakter[ad_2]

Source link