AIOZ Network IDO Now on Ignition Launchpad – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 9, 2021

[ad_1]

Ett annat projekt är planerat att gå live på PAID Networks nyligen lanserade IDO-plattform – Ignition launchpad. Projektet är AIOZ Network och fokuserar på att föra decentralisering till underhållnings- och filmströmningsbranschen.

Enligt tjänstemannen blogginläggkommer lanseringen av AIOZ Network att underlättas av både Master Ventures och Innovion. Båda plattformarna kommer att säkerställa att ombordstigningsprocessen är sömlös och framgångsrik för AIOZ och hela samhället.

I linje med den föreslagna lanseringen av Ignition är vitlistan AIOZ öppen. Intresserade kan registrera sig här.

AIOZ and the Future of Streaming

Vi har för närvarande bara en handfull strömningsplattformar som dominerar streamingutrymmet. Några av dem inkluderar Youtube, Netflix, Hulu och Spotify. Dessa plattformar har dock många brister som nästan alla centraliserade plattformar har.

Innehållsskapare kompenseras inte heller, och användare av dessa plattformar debiteras höga avgifter för visning bland många annonser. Säkerhet på dessa plattformar är inte heller idiotsäker och lämnar därför användarens information till skrupelfria individer. Centraliserade strömningsplattformar använder också ett Content Delivery Network (CDN). CDN använder mycket beräkningskraft, bandbredd etc. Konventionella CDN: er är benägna att fungera, särskilt eftersom internetanvändningen ökar. Innehåll som levereras via traditionella CDN-skivor kan frysa, med bilder som pixlar, särskilt i områden med dåliga internetanslutningar.

AIOZ Network ser ut att sätta stopp för dessa frågor med decentralisering som sitt viktigaste verktyg. I dess blogginlägg, det hänvisade till decentralisering som “framtiden för streaming.” AIOZ avslöjade också att man byggde det första decentraliserade teknikbaserade Content Distribution Network (CDN). En som kommer att revolutionera innehållsdistributionen så som vi känner den.

Blockchains revolutionerande kraft

Utöver ekonomi, blockchain-teknik stör många aspekter av vår värld idag. Nästan alla sektorer som finns idag har känt effekterna av denna innovativa teknik, såsom leveranskedjor, röstningssystem, hälsa och autentisering och verifiering. Blockchain-tekniken moderniserar vår värld. AIOZ tar denna teknik vidare genom att planera att introducera den till underhållnings- och streaming-sfären.

Nätverket ser ut att skapa en CDN som är både decentraliserad och som också drivs av noder. Operationsnoderna på plattformen kommer att få belöningar via sin Layer 1 blockchain och native token ($ AIOZ). AIOZ kommer dessutom att tillhandahålla bandbredd, beräkningskraft och lagring samtidigt som de belönar användare för att delta som noder.

Detta är ett stort plus för underhållningsindustrin eftersom det helt skulle förändra sättet parterna förhåller sig till varandra. Speciellt kommer decentralisering av strömningsutrymmet också att helt eliminera behovet av en mellanhand. Att ge innehållsskapare tillräckliga belöningar, samtidigt som innehållets kvalitet förbättras.

Om tändning

Det här systemet som AIOZ ser ut att starta är inte möjligt utan PAID: s Ignition-startplatta. De startplatta fungerar som ett blockkedjebaserat bytprotokoll, vilket skapar en möjliggörande miljö för projekt samt ett flernivåincitament för deltagare i enskilda projekt. De Shadows IDO var det första projektet som officiellt gick live på Paid’s Ignition.

Intressant är att Ignition också har Ethereum och Binance Smart Chain (BSC) -funktionalitet.

BETALT pris

Vid tidpunkten för publiceringen var BETALT handel till $ 0,094032, med ett börsvärde på $ 11,218,588 och en handelsvolym dygnet runt på $ 995,626.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link