MATIC-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | mars 8, 2021

[ad_1]

Matic Network ger enorm skala till Ethereum med en anpassad version av Plasma med PoS-baserade sidokedjor.

Decentraliserade appar gör stora framsteg men det nuvarande blockchain-ekosystemet är inte beredda att skala enligt efterfrågan. Frågorna om långsam blockbekräftelse och höga gasavgifter måste lösas innan de riktar sig till massanvändning av vanliga användare. Detta problem och detta har börjat återspegla i MATIC-priset.

matic

MATIC Arkitektur

Matic Nätverk löser ovanstående problem genom att bygga en decentraliserad plattform med en anpassad version av Plasma-ramverk som ger en lösning för snabbare och extremt billiga transaktioner med finalitet i huvudkedjan. Systemet säkerställer livlighet med PoS-kontrollpunkter som skjuts till Ethereums huvudkedja. Detta gör det möjligt för en enda Matic-sidokedja att teoretiskt uppnå 2 16 transaktioner per block och eventuellt miljontals transaktioner i flera kedjor i framtiden.

matisk arkitektur

Låt oss granska MATIC-priset

matic

MATIC / USD – Prisförutsägelse

maticusd

MATIC handlar över supportzonen på $ 0.1989. Så länge som MATIC ligger ovanför denna supportzon kan vi börja se ett steg mot $ 0,2523, $ 0,2858, $ 0,3398, $ 0,3782, $ 0,4272 och $ 0,5686. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 0.1989 kan leda till en nedgång mot $ 0.1694 och $ 0.1374.

MATIC handlas för närvarande till 0,2085 $ med ett börsvärde på 1 036 369 810 $. Dess 24-timmars handelsvolym var 117 307 700 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link