Vitalik Buterin kommer att använda 100 miljoner dollar från returnerad SHIB-donation för att investera i olika projekt | Använd TheBitcoin

Av | januari 31, 2022

[ad_1]

Vitalik Buterin, grundaren av det näst största blockchain-nätverket i världen, kommer att använda 100 miljoner dollar i USDC för att investera i olika högriskprojekt med hög belöning på kryptovalutamarknaden. Detta kommer eftersom de medel som donerats till COVID-19 CryptoRelief-fonden skulle återföras till Buterin. De information har delats av fondens grundare Sandeep Nailwal.

Enligt Sandeep Nailwal, grundaren av CryptoRelief-fonden i Indien, har de varit i diskussioner med Vitalik Buterin om hur man kan påskynda hjälpinsatserna i Indien. Enligt Sandeep kommer de att flytta tillbaka de $100 miljoner USDC som de fick från Vitalik för ett år sedan för att påskynda utbyggnaden av investeringar i högriskprojekt med hög belöning.

Tillbaka i början av 2021, Vitalik Buterin beslutade att donera Shiba Inu till ett värde av 1 miljard dollar till CryptoRelief Fund för att bekämpa COVID-19 i Indien. Beslutet att donera dessa medel kom efter att ha mottagit dessa SHIB-mynt som en gåva från grundarna av Shiba Inu (SHIB)-projektet.

Nu får Vitalik Buterin 100 miljoner dollar tillbaka i USDC för att investera i olika kryptovalutaprojekt. Enligt Sandeep, med tanke på fondens utländska ursprung och lagar om Indien, måste de vara mycket försiktiga med hur de ska hantera pengarna (inklusive de fonder och projekt de finansierar).

Det officiella inlägget på Twitter lyder så här:

“Har varit i diskussioner med Vitalik Buterin om hur man kan påskynda hjälpinsatserna i Indien. Och vi har kommit på en lösning, vi kommer att flytta tillbaka 100 miljoner USDC till Vitalik, en icke-indian, för att göra snabb implementering i högrisk-/belöningsprojekt.”

Sandeep förklarar att en icke-indian som Vitalik kan göra det enkelt och på ett mer accelererat sätt. Buterin skulle kunna fatta snabbare beslut och distribuera projekt som har högre risk men också högre belöningar. De flesta medlen kommer att användas för accelererad finansiering inom bioteknik och medicinsk vetenskap.

Samtidigt kommer CryptoRelief att fortsätta att arbeta med sina reserver på 302 miljoner USDC för att fortsätta att betala ut i behov i Indien.

USDC är ett av de största stabila mynten på marknaden. Enligt data som delas av Coingecko är USDC den femte största kryptovalutan i världen med en marknadsvärdering på nästan 50 miljarder dollar. Det är värt att ta hänsyn till att det största stabila myntet fortfarande är Tether (USDT) som har en marknadsvärdering på 78,2 miljarder dollar vid tidpunkten för detta inlägg.

Source link[ad_2]

Source link