YFII ser grundläggande starkt ut – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | februari 5, 2021

[ad_1]

Mycket utveckling har hänt sent med DFI.money. YFII har tyst ingått partnerskap och utvecklat olika produkter.

YFII är en gaffel av YFI. Det är ett DeFi-protokoll som underlättar avkastningsaggregering och använder en tokenhalveringsmodell för att säkerställa en rättvis fördelning av tokens. Med den kommande utvecklingen, kunde YFII dra ut ett rally som YFI?

SakeSwap Fusion

Efter 12th YFII-kommitténs möte har de röstat för att gå samman med SakeSwap. Båda teamets utvecklare kommer att slås samman. I samarbete med YFII har SakeSwap lanserat ILO som är en likviditets Crowdfunding-plattform. SakeSwap har också lanserat syntetiska tillgångars handel och derivattjänster för aktier, råvaror och andra aktier.

SakeSwap

Partnerskap för banor

Banor och YFII har officiellt nått ett strategiskt samarbete. Båda parterna kommer att gå samman när det gäller varumärke, samhälle och teknik för att gemensamt berika och blomstra HECO: s DeFi-ekologi. Orbits Finance kommer att samarbeta med YFII för att öppna i-pool. Användare som sätter in stabila mynt i i-poolen kommer att kunna få flera fördelar, och i framtiden kommer Orbits Finance möjligen att ge flygdroppar för YFII-användare eller donera till Grant Treasury.

partnerskap

YFII är ett aggregerat intäktsprotokoll med ett stort antal användare och har åtagit sig att främja utvecklingen av Kinas DeFi-ekologiska integration med en öppen och inkluderande anda.

Orbits Finance är en stablecoin-växlare med låg glidning baserad på HECO, vilket minskar användarnas transaktionskostnader genom stabil swap AMM-algoritm och är dedikerad till att göra stora stablecoin-transaktioner enkla

DFI.money har en AMA med Chainlink på 4th Februari 2021 kl 12:00 GMT. Det kan indikera en möjlig sammanslagning mellan de två blockkedjorna.

chainlink

YSD – Yearn Stable Dollar

YFII kommer också att lansera Yield Stable Dollar (YSD). Du kan hitta mer information om detta här.

För att se vår artikel om prisförutsägelser om YFII kan du besöka den här länk.

YFII handlas för närvarande till $ 1911. Börsvärdet är 75 935 311 US $ med en handelsvolym 24 på 90 784 338 USD. Det rankas som 210 per Coingecko.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link