Topp 5 Crypto News: 02/03 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 5, 2021

[ad_1]

Kryptoutrymmet har varit upptagen idag. Bitcoin har en bra dag och handlar på 37 846 $. Den näst största kryptovalutan, Ethereum, handlas nära 1 672 dollar.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Binance lanserade Binance Pay, ett säkert alternativ för betalning av kryptovaluta för användare

Binance tillkännagav ett gränslöst och säkert betalningsalternativ för kryptovaluta för användare. Enligt den officiella bloggen lanserade Binance Binance Pay, som tillåter användare att betala och ta emot kryptobetalningar från sina vänner och familj över hela världen. Binance Pay stöder för närvarande EUR, BNB, BTC, BUSD, ETH och SXP.

RAMP | Partnerskap för e-pengar för att starta Fiat-To-DeFi Liquidity Bridge

RAMP samarbetade med e-pengar för att lansera Fiat-To-DeFi-likviditetsbryggan. Enligt tweeten hjälper detta partnerskap till den felfria rörelsen av medel mellan e-Money’s fiat-backade penningmarknader och RAMP: s DeFi-säkerhetslösningslösning.

Elrond Smart Contract integrerar Razor Network Oracles för att ge dataströmmar

Elrond integrerade Razor Network-oraklar för skalbara dataströmmar. Dessutom kommer Razor Network att fungera som en datatratt för applikationer som fungerar på Elrond. Dessutom kommer Elrond-utvecklare att få fördelar som att optimera kostnad, hastighet och datatillgänglighet.

Balancer lanserade Balancer V2 för DeFi-likviditet och generaliserade AMM

Balans tillkännagav lanseringen av Balancer V2 för DeFi-likviditet. Dessutom kan nu Asset Manager låna ut tokens till ett utlåningsprotokoll för att förbättra poolens avkastning. Dessutom kommer det också att inkludera orakel som är immuna mot attacker med ackumulatorer, vilket gör Balancer V2 säker och flexibel.

Ethereum exploderade till nya ATH och ETH2 blir den tredje största insatspoolen

Vid tidpunkten för pressen, Ethereum handlade nära 1667 dollar, vilket är cirka 9,4% högre under det senaste dygnet. Enligt DeFi Pulse, är mängden eter som är låst i DeFi nära 7,4 miljoner ETH, vilket gör ETH2 till den tredje största insatspoolen.

På grund av en ökning av den decentraliserade börshandelsvolymen fortsätter DeFi-tokens att fungera bra. Dessutom, Altcoin Buzz delade också en lista med tokens som nådde en nya all-time high, som inkluderar tokens som BMI, SUSHI, ETH, FTT, QNT och många fler.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link