Hela säsongen hela tiden! – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | februari 5, 2021

[ad_1]

Eftersom BTC har börjat konsolidera har många altcoins börjat visa hausseartade tecken. Altcoin-säsongen har börjat och många mynt handlas till priser som aldrig sett tidigare. Det är säkert att säga att detta är högsäsong hela tiden.

Många altcoins har framgångsrikt brutit mot sitt tidigare motstånd och etablerat ett nytt högt pris. Idag kommer vi att ta en titt på några av de mynt som har nått ett högt pris.

Bridge Mutual (BMI)

BMI Mutual är en decentraliserad täckningsleverantör för smarta kontrakt, börser, stablecoins och mer. BMI uppnådde över 80% idag och nådde ett ATH-pris på 5,46 $. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var $ 15 982 782 dollar.

Sushi (SUSHI)

Sushi är en gaffel av Uniswap. Det är en DEX där du kan tillhandahålla likviditet. SUSHI fick över 11% idag och nådde ett ATH-pris på $ 14,18. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var 1.073.560.511 $.

Ethereum (ETH)

ETH behöver ingen introduktion. ETH är den främsta anledningen till rally i altcoins och vinsterna i DEFI. Den fick över 8% idag och nådde ett ATH-pris på $ 1565,01. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var 40 603 171 384 dollar.

FTX-token (FTT)

FTT är den ursprungliga token för utbytet FTX. Det har varit ett av de bäst presterande börserna och det fick över 5% idag för att nå ett ATH-pris på $ 13,23. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var $ 25,670,596.

Huobi Token (HT)

HT är den ursprungliga symbolen för utbytet Huobi. Huobi är en av de bästa börserna i världen och HT har varit en av de bästa presterande börserna. Det fick över 7% idag för att nå ett ATH-pris på 7,32 USD. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var 264 171 654 dollar.

DEXTools (DEXT)

DEXT är symbolen för DEXTools som är en responsiv handelsprogramvara som du enkelt kan komma åt från alla webbläsare och enheter. Det fick över 8% idag för att nå ett ATH-pris på $ 0,1896. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var $ 1 592 753.

Linjär (LINA)

LINA är symbolen för Linear som är det första cross-chain-kompatibla delta-one-tillgångsprotokollet. Det fick över 20% idag för att nå ett ATH-pris på 0,0660 $. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var 17 652 603 dollar.

Kvantitet (QNT)

QNT är symbolen för Quant som förbinder världens distribuerade huvudböcker för snabbare och effektivare tillväxt. Det fick över 3% idag för att nå ett ATH-pris på $ 40,14. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var 12 903 034 dollar.

Prosper (PROS)

FÖRDELAR är symbolen för Prosper som är en kortsiktig, icke-vårdnads-, förutsägelses- och säkringsplattform. Det fick över 41,4% idag för att nå ett ATH-pris på $ 2,80. Dess handelsvolym under det senaste dygnet var 27 568 480 USD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link