TrustSwap ($ SWAP) – Ett komplett ekosystem för digitala tillgångar – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

Av | mars 6, 2021

[ad_1]

TrustSwap är ett grundläggande DeFi-lager som arbetar för att ändra och förenkla den grundläggande modellen för finansiella transaktioner genom att implementera smarta kontraktsbaserade tjänster. Som en del av deras fas ett-distribution har plattformen utvecklat tre produkter: TrustStake, TrustSwapoch SmartLock. Alla dessa tre produkter, eller de produkter som planeras lanseras i framtiden, har åtagit sig att förenkla transaktionsprocessen mellan användare globalt.

Dessa skräddarsydda smarta kontraktsbaserade produkter från TrustSwap hjälper till att bygga och upprätthålla förtroende och transparens bland användarna. Det syftar också till att ta bort mellanhänder som kommer att spara tid och pengar.

Plattformens ursprungliga token, BYTA, är en ERC-20-token och har många verktyg i TrustSwap-ekosystemet, vilket vi kommer att förklara senare i artikeln. Token är deflatorisk till sin karaktär, vilket innebär att för varje transaktionsavgift som betalas i SWAP på TrustSwap kommer 10% av avgifterna att brännas. Denna konstanta minskning av den totala tillgången på SWAP kommer i slutändan att öka värdet på SWAP-token.

Funktioner
 • Enkel användning
 • Icke-vårdnad
 • Omedelbart tillämpliga verktyg för att stödja det gemensamma behovet
 • Ingen mellanhand
 • Smart kontraktbaserad pålitlig lösning
 • Billigare
 • Escrow-tjänst
 • Deflationär tokenmodell
 • Höga belöningar för SWAP-spelare
 • Lagt till fördel på avgiften som betalas i SWAP-tokens
Tillgängliga digitala tillgångar i TrustSwap-ekosystemet

Nedan visas de digitala smarta kontraktsprodukterna som för närvarande finns tillgängliga på TrustSwap plattform.

TrustSwap

Några av produkterna är planerade att lanseras 2021 som nämns i plattformens färdplan.

TrustSwap

TrustStake

TrustStake lanserades i början av augusti 2020. Det smarta kontraktet TrustStake gör det möjligt för användare att sätta sina SWAP-token. Spelarna kommer att belönas med 80% av alla transaktionsavgifter som utförs i SWAP i TrustSwap-nätverket.

TrustSwap

SmartLock

SmartLock är ett tidsrelaterat betalningssystem som lanserades av TrustSwap i mitten av augusti 2020. Dessa är de anpassningsbara smarta kontrakten som kan hantera en-till-en och en-till-många-transaktioner för alla tidsbaserade betalningar av Ethereum eller något ERC-20-token. På grund av den här funktionen kan den enkelt anpassas och användas som betalningstjänst för småföretag.

TrustSwap

SmartSwap

SmartSwap lanserades under tredje kvartalet 2020. Det består av en smart kontraktsbaserad escrow-tjänst som kommer att hjälpa till i token swap med ett P2P-handelssystem. Eftersom de bygger på det smarta avtalet är transaktionsreglerna redan definierade och överenskomna av de inblandade parterna som hjälper till att byta symboler utan tvist. Pengarna frigörs från spärrtjänsten när villkoren är uppfyllda utan krav på en kostnad mellanhand.

Med SmartSwap kan du byta valfri Ethereum eller Ethereum-baserad tillgång (ERC-20, ERC-721, etc.).

TrustSwap

Stöd för NFT och andra tokeniserade tillgångar

TrustSwap planerar att starta support för NFT: er (ERC-721) och andra Ethereum-baserade tokeniserade tillgångar under andra kvartalet 2021 via SmartLock. Med hjälp av SmartLock kommer användare att kunna låsa och överföra dessa NFT-tokens till SWAP-ekosystemet.

SmartSubscription

TrustSwaps SmartSubscription planeras lanseras under första kvartalet 2021 och kommer att ansluta innehållsskapare och konsumenter genom att använda skräddarsydda smarta kontrakt. Användare kommer att kunna hantera sina prenumerationer via SmartSubscription UI och kan ansluta sin Web3-plånbok för att betala avgifter med Ethereum eller någon ERC-20-token.

Alpha Release av TrustDEX

TrustDEX planeras släppas under tredje kvartalet 2021. TrustDEX tillåter användare att utföra marginalhandel på valfri Ethereum eller Ethereum-baserad tillgång genom att använda sin Web3-plånbok. Användare kommer att kunna ta långa positioner med upp till 5x hävstång och korta positioner med upp till 4x hävstång. Avgiften som genereras från handel kommer att delas mellan likviditetsleverantörer och stakers.

SmartWrap

SmartWrap är planerat att lanseras under Q4 2021 och gör det möjligt för användare att lägga in alla icke-Ethereum-baserade token så att de kan interagera med Ethereum blockchain. WaaS-tjänsten börjar med att packa in de 20 bästa mynten.

Startplatta

Launchpad tillåter nya projekt att samla in pengar. TrustSwap-plattformsanvändare får tidig tillgång till projekten genom att sätta in SWAP-tokens. Din tilldelning är proportionell mot antalet SWAP-tokens du har satsat, dvs. ju högre insatsbelopp, desto större tilldelning.

För närvarande stöder startplattan två användarkategorier:

 • Sätt 4000 SWAP och få en säker startplattetilldelning.
 • Sätt 7000 SWAP och få en dubbel bonus på tilldelning av startplattan.

Plattformöversikt

När du klickar på Launchpad och ansluter din plånbok kan du se följande detaljer relaterade till startplattformen.

TrustSwap

Token Stake

Från höger sida av startplattansidan kan användare kontrollera detaljerna för deras insatta SWAP-tokenbelopp.

Du kan också kontrollera övergripande insatsstat och personlig insatsstat från de olika flikarna som finns tillgängliga på startplattan.

Startplatta

Launchpad listar de projekt som har samlat in pengar från plattformen. Vid tidpunkten för publiceringen har plattformen lanserat nio olika projekt. Den listar följande detaljer om projekten:

 • Initialt inbyggt tokenpris
 • ATH (alltid högt värde)
 • Nuvarande pris
 • Officiell sidlänk

TrustSwap

Kommande Launchpad

Du kan kontrollera de kommande lanseringsplattans projekt från den här fliken. Varje projekt har olika kriterier för användardeltagande. Du kan kontrollera nedanstående punkter:

 • Hämtade medel hittills
 • Initialt tokenpris
 • Officiell webbplatslänk
 • Minsta token för insats för deltagande

TrustSwap

Insamlade medel

Listar det totala beloppet som samlats in genom startplattformen.

TOKENOMIK

TrustSwap-token (SWAP) har många unika funktioner:

 • Styrning – SWAP-aktörer kan delta i omröstning och styrning av fonder.
 • Att belöna – Stakers belönas med 80% av transaktionsavgiften om den betalas i SWAP-tokens. 10% bränns och 10% går till stiftelsen.
 • Stabilitet – Att hålla någon projekttoken hjälper till med stabilitet på marknaden. Användare som sätter sin SWAP-token får belöningar från nätverkstransaktioner. Det förbättrar ditt SwapScore, vilket i sin tur ökar din chans för SwapDrops och Presales.
 • Deflationary – SWAP-token är deflationsmässigt. Det betyder att 10% av SWAP som används som transaktionsavgifter på TrustSwap kommer att brännas. Denna konstanta minskning av den totala tillgången på SWAP kommer att öka värdet på SWAP-token.
 • Reducerade avgifter – Med SWAP-tokens kan TrustSwap-avgifterna minskas med 50%.
Inkomstmodell

De TrustSwap plattform genererar intäkter genom att dra av en procentandel av transaktionsavgifterna för de tjänster som erbjuds på plattformen. Avgifter kan betalas antingen i ETH- eller SWAP-tokens, men för att öka SWAP-tokens användaradoption har plattformen satt och dragit av transaktionsavgiften med hälften. Nedan finns information om avgiften för olika tjänster som erbjuds på TrustSwap-plattformen.

TrustSwap

Social närvaro

Hemsida

Telegram

Twitter

Disharmoni

Medium

Slutsats

TrustSwap är ett innovativt projekt. Plattformen har ett brett utbud av tjänster som stöds av ett skräddarsytt smartt kontrakt som hjälper användare i dagliga aktiviteter, allt från token swapping till betalningsabonnemang och samlar in pengar för nya projekt. Den unika intäktsmodellen som ger rabatt på transaktionsavgifter kommer att öka användaranvändningen i plattformens inbyggda SWAP-token. SmartSwap-spärrtjänsten garanterar en transparent och sömlös liten eller stor volym av P2P-handel utan att någon mellanhand involverar vilket i sin tur sparar mycket pengar och tid. Sammantaget tjänar den produkt som hittills har byggts och uppfyller vanliga användares behov. Det finns några produkter som planeras lanseras 2021, och vi kommer att se hur alla dessa produkter tillsammans kommer att fungera bäst för kryptoanvändaren.

Resurser: TrustSwap-webbplats

Läs mer: Wrapped SCRT: En ERC-20-token av det hemliga nätverket[ad_2]

Source link