Crypto.com lanserar Exchange Derivatives Competition – Product Release & Updates – Altcoin Buzz

Av | mars 6, 2021

[ad_1]

Derivatives Race följer noga lanseringen av handel med derivat (BTCUSD Perpetual Contract) på Crypto.com. Deltagarna kommer att ha möjlighet att tjäna på de belöningar på 200 000 dollar som kan erhållas under Derivatives Race.

De kryptofintech-plattform har för närvarande det snabbaste matchande systemet i kryptoutrymmet. Motorn kan slutföra 2,7 miljoner transaktioner på en sekund, med en låg kärnlatens på 50 mikrosekunder.

Loppet officiellt gick live den 4 mars 2021, exakt 06:30 UTC, och förväntas avslutas torsdagen den 1 april 2021 kl 06:30 UTC.

Loppdetaljer

För att delta måste användarna utföra permanent handel med BTCUSD och ETHUSD på Crypto.com. För att göra detta måste intresserade personer:

  • Logga in på börsen.
  • Nästa är att skapa en Derivatives plånbok och sedan sätta in USDC i den.
  • Slutligen är att ange marknadsordning med de permanenta avtalen.

Ta reda på mer om Crypto.com eviga kontrakt här.

Deltagare med de högsta eviga handelsparen kommer att få belöningar på 200 000 dollar i CRO. Aston Martin Cognizant Formula One Team kommer också att dela ut flera priser baserat på användarranking. Särskilt Crypto.com nyligen samarbetade med Aston Martin. Dessa priser delas ut till vinnarna för att fira det strategiska partnerskapet.

Villkor

Det är viktigt att notera att endast kontokortsinnehavare på börsen är berättigade att delta i Derivatives Race. Dessutom accepteras endast affärer som involverar BTCUSD och ETHUSD Perpetuals. Användare måste också ha genomfört avancerad nivåverifiering på sitt växlingskonto för att vara berättigade.

Vinnare av 1: a priset får 20 000 dollar, tillsammans med en dags ultra VIP-gästfrihet vid ett lopp efter eget val och ett Aston Martin Cognizant Formula One Team Merch Pack (3 föremål).

I tjänstemannen blogginlägg, avslöjade fintech-plattformen att den förbehåller sig ensam rätten att när som helst ändra eller avbryta tävlingsreglerna. I slutet av Derivatives Race-perioden kommer alla vinnare att få ett e-postmeddelande som bekräftar att de har vunnit och även begär information om prisutdelningen. Alla användare som inte tillhandahåller dessa uppgifter betraktas som förlorade sina inkomster.

Crypto.com lanserar kapitalarm

Fintech-plattformen också meddelat lanseringen av sin riskkapitalarm – Crypto.com Capital. Plattformen kommer att tillhandahålla medel för startups såväl som kryptoprojekt antingen i serie A eller såddfaser. På tal om partnerskapet upprepade Kris Marszalek, grundare av Crypto.com, företagets ständiga fokus på kryptomassadoption. Han tillade att införandet av dess kapitalarm underlättar medvetenheten och antagandet av kryptovalutor.

Den nyligen lanserade kapitalarmen kommer att ledas av Bobby Bao, också en av grundarna av Crypto.com.

CRO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var CRO det handel till $ 0,154073, med ett börsvärde på $ 3,719,903,23 och en 24-timmars handelsvolym på $ 159,864,631.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link