Top Crypto News: 03/05 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 6, 2021

[ad_1]

Efter att ha gjort en daglig höjd på $ 50.098, genomgick Bitcoin en korrigering och handlas nu till $ 49,340. MicroStrategy, ledd av Michael Saylor, utnyttjade denna dip-möjlighet och samlade ytterligare 10 miljoner dollar i Bitcoin till sin portfölj. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1551 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Säkring | MANTRA DAO lanserar likviditetspool på FuseSwap

Säkringsnätverk tillkännagav en ytterligare utvidgning av sitt partnerskap med MANTRA DAO. Tillsammans kommer teamet att lansera en likviditetspool och belöningar på FuseSwap. Förutom att köra en valideringsnod på Fuse kommer MANTRA DAO att starta en OM / USDC handelspool på FuseSwap. För att öka den initiala likviditeten och handeln lägger MANTRA DAO till USD 25 000 USDC och OM-tokens till poolen. Dessutom har teamet planer på att leda ett dubbelbelöningsprogram för likviditetsbrytning, vilket gör det möjligt för likviditetsleverantörer att tjäna belöningar i både FUSE- och OM-tokens.

BETALT Nätverk | Polkacover-partnerskap för att öka marknaden för DeFi och Crypto Insurance

BETALT Nätverk samarbetade med den första decentraliserade marknaden för DeFi- och kryptoekosystemförsäkringar, Polkacover. Enligt tweeten kommer Polkacover att uppgradera sina affärsavtal via kedjan och kryptospecifika företagsavtal genom att använda PAID Networks DeFi-drivna SMART-avtal och skiljedom. Dessutom kommer detta att förbättra tjänsterna, såsom helautomatisering av SMART-avtalens betalningar, minska försäkringsbedrägerier och mer. Polkacover skyddar krypto-, DeFi- och NFT-tillgångsanvändare genom att erbjuda olika försäkringsprodukter.

Genomgång meddelar att den använder sin egen Kedjelänk noden för att tillhandahålla amerikanska sportresultat. Dessutom är TheRundown en av de ledande leverantörerna av realtidsodds, poäng, statistik, från de mest populära sportböckerna, t.ex. Pinnacle och Bookmaker, för sporter som NFL, NBA, UFC, och mer. Dessutom ger den extremt snabba uppdateringar och oddsjämförelse genom sina API: er. TheRundown kommer att använda Chainlink’s oracle för att tillhandahålla högkvalitativa och pålitliga data direkt till smarta kontrakt för att främja sportbaserade decentraliserade applikationer. Dessutom kommer Chainlink-oraklar att stärka och tjäna pengar på sina API: er genom att tillhandahålla kryptografiskt signerade sportodds, poäng, statistik och mer. Dessa integrationer kommer att omvandla de blockchain-baserade sportmarknaderna och lyfta dem till nästa nivå.

IOST tappar Polkadot för att utveckla kedjebryggan för sitt ekosystem

IOST samarbetar med Polkadot att etablera en kedjebrygga för sitt ekosystem. Polkadot ansluter nya och äldre kedjor samt nätverk via sin reläkedja, vilket underlättar utbyte av information och transaktioner mellan olika oberoende blockkedjor. Därför kommer detta samarbete att skapa en IOST-DOT-bro med DeFi-kapacitet över flera kedjor. Förutom detta kommer IOST att förbättra sin flerkedjiga arkitektur med hjälp av DOTs parachain slots, dApps-bearbetning och datatjänster. Tvärkedjeteknik är en av de framväxande teknikerna inom blockchain-industrin. Därför hjälper denna union IOSTs dApps att ansluta till andra blockchain-nätverksplattformar, vilket förhindrar behovet av att behöva migrera smarta kontrakt.

Exeedme samarbetar med UTRUST för att utöka kryptobetalningsalternativ för spelare

Exeedme samarbetar med UTRUST för att använda sina blockchain-betalningsfunktioner. Numera är efterfrågan på eSports-marknaden och Exeedme utvecklar detta utrymme genom att tjäna pengar på spelarnas färdigheter. Vidare för att höja detta spelutrymme, Exeedme-plattformen integrerar Utrust-plattformen för att acceptera betalningar i kryptovalutor. Inledningsvis accepterar denna spelplattform BTC, ETH, USDT och DASH, samt har framtida planer på att integrera UTK-token som betalning. Med Utrust betalningsgateway kan spelare njuta av enkla, snabba och säkra påfyllningstjänster.

AIOZ Decentralized Streaming Service lanserar IDO på betald tändningsplattform

I den sista biten av kryptonyheter, vi har BETALT Nätverk Tändning plattform, som knackar på många IDO: er på startplattan. Lägg till detta, AIOZ, en decentraliserad streamingtjänst, valde Ignition för att starta sin IDO. Dessutom bygger AIOZ-nätverket en skalbar lösning för innehållsleverans för att omvandla det nuvarande strömningsutrymmet. Det skapar ett kostnadseffektivt, skalbart och snabbare videostreaming-ekosystem med ett decentraliserat CDN (innehållsleveransnätverk). Dessutom tjänar användare också AIOZ-tokens som belöningar genom att använda AIOZ-appen.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link