TrustSwap släpper SmartLaunch för att öka kryptosäkerheten – Produktrelease och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 15, 2021

[ad_1]

TrustSwap släppte nyligen sin SmartLaunch för att främja kryptosäkerhet.

SmartLaunch från TrustSwap har en token-generator som kallas Mint. Mint kan skapa helt reviderade tokens gratis på bara några minuter.

Mint har framgångsrikt den sista slingan i TrustSwap SmartLaunch-ekosystemet. Tillsammans med likviditetslås och tokenlås syftar Mint också till att skapa säkerhet i kryptorummet.

Behovet av säkerhet i Crypto Space

Det finns ett behov av säkerhet i kryptoutrymmet eftersom kryptohack för närvarande ökar. SmartLaunch-systemet har använt avancerad teknik och bästa metoder för att säkerställa att data skyddas och externa hot begränsas. Redan före lanseringsdatumet har koden faktiskt öppet och alla kontrakt har granskats många gånger.

För att skapa ett långvarigt namn som människor kan lita på, TrustSwap arbetar hårt för att vara ett ledande namn genom att tillhandahålla effektiva säkerhetstjänster för tokeninnehavare. Plattformen har också 135 miljoner dollar i TVL. När det gäller symbolinnehavare kan de när som helst kontrollera en central plats för att få fullständig information om status för sina projekt.

Fördelar med SmartLaunch för SWAP-innehavare

För varje token som skapas på Mint samlas 0,5% av tokens från det totala utbudet. Från 0,5% placeras 0,4% av dessa tokens i trettio dagars “gruvbassänger” medan 0,1% samlas in för att stödja tillväxten av TrustSwap Inc.

När SWAP-innehavare sätter SWAP i en gruvpool som är utformad för ett visst projekt, kommer en sådan innehavare att tjäna en representativ del av den gruvpoolen. Därför kommer varje pool som väljs av innehavarna att spela i den unika symbolen som innehavaren kommer att tjäna.

Det är också viktigt att notera att varje gruvpool kommer att innehålla en viss mängd SWAP eftersom det ger ut tokenbelöningar. Som ett resultat kommer denna process att bidra till att minska den cirkulerande tillgången på SWAP, vilket oavsiktligt leder till brist på SWAP.

Färdplan för utrullning av mynta

Utrullningen av tokengeneratorn Mint kommer att ske i olika steg. I fas ett kommer det att finnas en grundläggande präglingsfunktion. Denna fas förväntas vara klar första kvartalet 2021.

Därpå kan andra tillägg som rebase, inflation, deflation och staking komma in. Detta kommer att hända i fas två, som är planerad till det tidiga andra kvartalet. I fas tre, Polkadot integration kommer att föras in i tvärkedjan. Dessutom hoppas laget att uppnå detta i slutet av andra kvartalet.

Innan nu avslöjade TrustSwap detaljer om sin kommande Swappable DeFi NFT och ERC-20 marknadsplats. I linje med utvecklingen, SYNC också avslöjat intresse på TrustSwaps Swappable-marknadsplats som snart kommer att lanseras.

TrustSwap (SWAP) Pris

Från tidpunkten för publicering, TrustSwap (SWAP) pris var $ 1,17 med en handelsvolym dygnet runt på $ 3,669,665. SWAP-priserna steg med 7,3% under det senaste dygnet. Den har också en tillgång på 64,6 miljoner SWAP-mynt och en maximal tillgång på 100 miljoner. Dessutom är Uniswap (v2) den nuvarande mest aktiva SWAP-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link