Injective Partners Acala för att integrera aUSD i Polkadot

Av | februari 15, 2021

[ad_1]

Layer 2 decentraliserat utbytesprotokoll Injective har meddelat ett partnerskap med Acala för att integrera Acala Dollar (aUSD) i sitt Polkadot-baserade ekosystem för derivathandel.

Enligt meddelandekommer integrationen av aUSD att ge en stabil och välbyggd digital token som kan användas för att säkerställa Polkadot-baserade derivatprodukter på Injective.

Enligt det decentraliserade protokollet skulle detta ge fler möjligheter för användare att skapa nya derivatprodukter tillsammans med Injective samt öka användningsfallet för aUSD.

För att uttrycka sin spänning med det nya partnerskapet sa Injective CEO Eric Chen att båda parter är glada över det nya samarbetet. Han noterade att både Injective och Acala ser fram emot att avslöja ett verkligt decentraliserat derivatutbyte som kan locka till sig den snabbt växande Polkadot-gemenskapen.

“Eftersom Polkadot-ekosystemet fortsätter att öka i användning och utvecklaraktivitet är det viktigt för Injective att tillgodose nya DeFi-nav som finns utanför rent Ethereum,” säger han. sa.

Om Acala

Acala är den decentraliserade finansiella plattformen för Polkadot. Plattformen innehåller flera samlingar av finansiella primitiver, som inkluderar dess multikollateraliserade Acala Dollar-stablecoin.

aUSD stöds av flera digitala tillgångar, inklusive Bitcoin, Ethereum och Polkadot, som hjälper till att behålla sin decentraliserade natur.

Acalas VD Ruitao Su, i en påstående, sa att hans team var glada att samarbeta med Injective mot en framgångsrik utplacering av aUSD på deras derivatutbyte.

”Vi är glada att se Acala Dollar introduceras till denna plattform, vilket säkert kommer att leda till skapandet av nya derivatprodukter och den totala användningen av vår nya stablecoin,” sa han.

Det är värt att notera att Acala och Injective båda är Pantera Capital-portföljprojekt och DeFi Alliance-medlemmar. De delar en liknande vision att helt decentralisera det traditionella finanssystemet.

Om Injektivprotokoll

Injective Protocol är det första och ledande Layer 2-decentraliserade utbytesprotokollet som låser upp den fulla potentialen för gränslösa DeFi och decentraliserade derivat.

Injektivprotokoll möjliggör helt decentraliserad handel utan några begränsningar. Tillåter alltid individer att handla på valfri derivatmarknad. Det stöds för närvarande av en framstående sammanslutning av intressenter, inklusive Pantera Capital och toppvalutautbytes Binance.

Dessutom, Injektiv nyligen samarbetar med Conflux att utveckla sitt handelsuniversum för kedjederivat. Enligt protokollet kommer partnerskapet att fokusera på att ansluta tillgångar som distribueras på Conflux till Injectives derivatbörs för att underlätta skapandet och handeln med nya derivatprodukter.

INJ-pris

Vid tidpunkten för publiceringen sjönk priset för Injective token (INJ) med 23,4% under det senaste dygnet. Det var handel till $ 12,66, med en handelsvolym dygnet runt på 34714531 $ och en börsvärde på $ 173,360,587.

INJ har för närvarande en tillgång på 13,5 miljoner mynt och en maximal tillgång på hundra miljoner mynt.

Ansluta sig Altcoin Buzz på Telegram att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link