Elon Musk – Jag är en anhängare av Bitcoin – Spotlight – Altcoin Buzz

Av | februari 15, 2021

[ad_1]

Cryptocurrency-utrymmet får dragkraft varje dag. Fler toppindivider och institutioner ansluter sig till kryptovalutorummet.

Elon Musk, VD för SpaceX och världens rikaste man, har nyligen gått med i listan över de bästa individerna med positiva åsikter om Bitcoin och hela kryptovalutorummet.

Elon Musk, under en nyligen ClubHouse liveström, påpekade att han borde ha investerat i Bitcoin för länge sedan. Med sina egna ord sa han: ”Jag tycker just nu att Bitcoin är bra. Jag är en anhängare. ”

Dan Held bekräftade vidare Elon Musks intresse för BTC via en tweet.

Man kan också säga att Musk lägger sina pengar där munnen är. Tesla köpte nyligen en häpnadsväckande 1,5 miljarder dollar i Bitcoin, vilket hjälpte till att driva Bitcoin-priset till en ny ATH.

Bitcoin till världen

Enligt Musk är Bitcoin i utgångspunkten för att uppnå global adoption. Han avslöjade dock att han inte kunde säga detsamma om andra kryptovalutor. Intressant är att många toppindivider också är av samma åsikt. Mark kubanska, en välkänd kryptokurtskritiker, anser att vissa kryptokurvor som Bitcoin och Ethereum är här för att stanna.

Populär Game of Thrones stjärnan Maisie Williams också gick med Bitcoin-tåget förra året. Detta var efter att hon genomförde en omröstning där hon frågade fans om hon skulle investera i Bitcoin eller inte. Ökningen av institutionella investerare är också en pekpunkt för Bitcoins växande acceptans och antagande. Företag som MicroStrategy, Guggenheim Foundation, Square, etc. har alla köpt “King Crypto” på senare tid.

Elon Musk och Crypto Space

Elon Miusk verkar ha ett stort grepp om kryptoutrymmet. I slutet av januari var han en viktig aktör i den aldrig tidigare skådade prisuppgången Dogecoin. Miljardären twittrade om att DOGE var på omslaget till en tidning. Hans tweet, tillsammans med sagan Reddit och WallStreetBets, körde myntet överbord. Därefter, vilket resulterade i en fantastisk prisökning på 800%.

Hans Twitter-biografi läste bara “Bitcoin” en stund. Denna singularuppdatering resulterade enligt uppgift i en prisökning på 15%.

BTC-pris

Vid tidpunkten för publiceringen ökade BTC med 2,4%. “King Crypto” var handel till $ 48.803,44 $, med en börsvärde på $ 909.158.649.315 och en 24-timmars handelsvolym på $ 57.077.835.233.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om Bitcoin och kryptovalutautrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Wikimedia Commons / JD Lasica.[ad_2]

Source link