Travala.com samarbetar med Harmony för att integrera ONE – Altcoin Buzz

Av | februari 19, 2021

[ad_1]

I ett försök att öka Harmony-token (ONE) och öka dess antagande har den ledande kryptovänliga resebokningsplattformen Travala.com ingått ett strategiskt partnerskap med blockchain-plattformen Harmony.

Enligt meddelande, Travala.com och Harmony har gått samman för att integrera ONE-token som betalningsmedel på den kryptovänliga resebokningsplattformen.

Harmony’s ONE token är den senaste krypto som har lagts till i resebokningen plattform. Travala.com stöder redan ett antal digitala valutor, till exempel Bitcoin, Ethereum och AVA, Travala.coms ursprungliga tillgång.

Den kryptovänliga OTA noterade att partnerskapet kommer att göra det möjligt för EN tokeninnehavare att göra researrangemang och bokningar på över 2,2 miljoner hotell och över 600 flygbolag, samt att kunna boka över 400 000 olika aktiviteter i cirka 230 länder världen över.

Det konstaterade att samarbetet kommer att ge ETT tokeninnehavare billigare, bättre och mer inkluderande reseaktiviteter. I gengäld kommer ONE-token att registrera tillväxt och mer antagande via dess förbättrade verktyg för resändamål.

På grund av det nya partnerskapet, Harmoni tokeninnehavare kommer att kunna dra nytta av Travala.coms erbjudanden, som inkluderar besparingar på upp till 40%, konkurrenskraftiga belöningar och unika reseupplevelser.

Travala.com för att mäta ONE Ekosystemtillväxt

Juan Otero, VD för Travala.com, uttryckte sin upphetsning med det nya partnerskapet och noterade att det skulle ge resebokningsplattformen möjlighet att främja ekosystemets tillväxt genom att ge ONE ett nytt användningsfall.

Han säger: ”När vi fortsätter vårt engagemang för massanpassning av kryptovaluta är vi mycket glada över att samarbeta med Harmony för att främja ekosystemets tillväxt genom att ge ONE ett nytt användningsfall. Jag ser fram emot att arbeta nära deras team. ”

På samma sätt förklarade Stephen Tse, VD och grundare av Harmony, att partnerskapet kommer att öka ONE-tokens nytta, vilket gör det möjligt för Harmony att uppnå sitt uppdrag om bredare adoption.

“Att arbeta med Travala-teamet har varit fantastiskt att arbeta med, för vi delar samma vision om bredare antagande av krypto. Den aspekt de lägger till som är unik är att de möjliggör skapande av rika upplevelser med dina vänner och nära och kära genom att använda krypto. Det är inspirerande! ” han sa.

Det är värt att notera att integrationen av ONE-token i Travala.com-nätverket förväntas vara klar i början av andra kvartalet 2021.

Andra Travala.com-partnerskap

I synnerhet har den kryptovalutavänliga resebokningstjänsten, som stöds av den ledande kryptobörsen Binance, ingått olika partnerskap och lägga till stöd för nya digitala tillgångar för att göra det möjligt att uppnå sitt mål att fokusera på användartillväxt.

Plattformen tillkännagav nyligen partnerskap med Tezos, DashPay, Waves Protocol, Binance Pay, bland annat för att integrera XTZ, DASH, WAVES respektive BNB, som betalningsmedel på sin plattform.

Samarbetet syftar främst till att förbättra och ytterligare öka införandet av digital valuta för resebokningar, eftersom det nu finns över 3 miljoner reseprodukter som nu är tillgängliga att boka med kryptovaluta på Travala.com.

EN, AVA-priser

Vid tidpunkten för publiceringen, enligt Coingecko, var EN token handel till $ 0,03069380, med ett börsvärde på $ 291,150,025 och en handelsvolym dygnet runt på 47,039,633 $.

Dessutom var AVA-token handel till $ 2,53, med en börsvärde på $ 97,644,700 och en 24-timmars handelsvolym på $ 11,120,550.

Ansluta sig Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link