Topp 5 Crypto News: 19/02 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 20, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för handeln handlar Bitcoin nära $ 56.101 medan Ethereum handlar nära $ 1 993.

Samtidigt överträffade Bitcoins marknadsvärde 1 biljon dollar för första gången, vilket uppgick till över 900% tillväxt på mindre än ett år. I mars 2020 kraschade Bitcoin under 4000 dollar på grund av hotet mot koronaviruspandemin och dess marknadsvärde låg under 100 miljarder dollar. Grayscales aggressiva ackumulering såväl som MicroStrategys och Teslas investering i Bitcoin hjälpte emellertid till att få fart på priset till ett nytt högt territorium.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Animoca-märken | Polygonpartnerskap för att distribuera F1 Delta Time på Polygon

Animoca-märken samarbetar med Polygon (tidigare Matic Network) för att överbrygga REVV-token till Polygon-kedjan. Dessutom är Animoca Brands ledande inom rymden för digitalt spel och artificiell intelligens. REVV är verktygetoken ERC-20 skapad av Animoca Brands för varumärkesmotorsports blockchain-spel. Animoca kommer att distribuera den REVV-baserade blockchain-produkten, F1 Delta Timepå Polygon. Dessutom kommer denna distribution att hjälpa spelare att göra snabba transaktioner effektivt med lägre transaktionsavgifter. Teamet har också planer på att starta en bro för REVV NFT mellan Polygon och Ethereum vilket resulterar i Polygon Network-präglade NFTS som kan säljas på Ethereum.

Harmony samarbetar med Reef Finance för att utöka DeFi-ekosystemet i flera kedjor

Harmoni samarbetar med Reef Finance för DeFi-expansion och massadoption. Enligt tweeten kan Reef-användare nu komma åt DeFi-applikationer på Harmony-ekosystemet via sin plattform direkt. Dessutom kan användare också använda Reefs smarta likviditetsaggregat och AI-drivna avkastningsmotorförslag i Harmony DeFi ekosystem. Samarbetet kommer teamet också att utöka antagandet av decentraliserad finansiering och göra den tillgänglig för icke-krypto-infödda.

Danal Fintech integrerad Kedjelänk för att stödja Bitcoin-betalningar för handlare. Dessutom är Danal Fintech en av de största betalningsportarna i Sydkorea med över 60 000 handlare. Utöver detta initierade Danal en blockchainbaserad virtuell tillgångsbetalningstjänst med namnet Paycoin. För att konvertera Bitcoin till PCI (Paycoins digitala valuta)kommer Paycoin Wallet att använda Chainlink-orakels transparenta och realtidsmarknadspriser. Dessutom har laget planer på att inkludera andra kryptotillgångar, till exempel Ethereum (ETH), ICON (ICX), och mer. Dessutom kommer ytterligare kryptoinvesteringsprodukter att lanseras inom en snar framtid som använder Chainlink Price Feeds för att ge en värdering av dessa investeringsprodukter.

Aave tappade Hex Trust-partnerskap för att locka institutionellt intresse för DeFi

Aave samarbetar med Hex Trust för att locka institutionellt intresse för DeFi. Dessutom är Hex Trust en obligation som ansluter sig till den traditionella finansvärlden till ekosystemet för digitala tillgångar. Detta samarbete hjälper Hex Trust att integreras Aave, stkAAVE och aTokens in i Hex Safe, som är en vårdplattform av institutionell kvalitet. Dessutom erbjuder Hex Trust möjligheten att hålla tokens på sin mycket säkra plattform. Dessutom underlättar Aave-protokollet som integreras i Hex Trust institutionella kunder möjligheten att låna ut och låna en mängd digitala tillgångar direkt från Hex Safe.

Binance Coin växer 600% I februari blir det tredje största kryptotillgången genom marknadsvärde

I den sista biten av kryptonyheter för 19 februari är dagens mynt Binance Coin (BNB), som exploderade över 60% under det senaste dygnet. Vid tidpunkten för publiceringen handlade BNB nära 294,59 US $. Innan det steg det från 48,55 $ till en hög av $ 317,61 sedan början av denna månad. Dessutom har den senaste utvecklingen och lanseringen av nya projekt på Binance Smart Chain drivit sitt marknadsvärde till en ny heltidshöjd på över 47 miljarder dollar. Dessutom ökade denna prisökning BNB Mynt för att vända Tethers marknadsvärde och nå en historisk milstolpe för att bli den tredje största kryptovalutan efter marknadsvärde efter Bitcoin och Ethereum.

Enligt teknisk information, om BNB stannar över $ 300, då är nästa mål 345 $. RSI ligger emellertid vid 94, vilket är en överköpt zon, och om BNB inte kan upprätthålla nuvarande stöd kan den ytterligare sjunka till 260 dollar och 206 $ nivåer.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link