Grammy Award Nominee Grabs Cardano (ADA) värt $ 300 000 – Finans och finansiering – Altcoin Buzz

Av | februari 19, 2021

[ad_1]

Gene Simmons, den självutnämnda Dogecoin-guden, investeras nu i Cardano (ADA). Den 19 februari tweetade Simmons att han har förvärvat ADA till ett värde av 300 000 dollar. Simmons är ingen ekonomisk rådgivare och han betonade det i sin tweet. I en annan tweet om sina 936 000 Twitter-följare delade Simmons att han investerade i ADA eftersom han tror på projektets potential.

Enligt sina tweets tror han på ADA på grund av två skäl. En som Cardano grundades av Ethereums medgrundare och för det andra att projektet försöker hjälpa utvecklande ekonomier som Afrika.

Utan tvekan imponerade investeringen och stödet av Cardano-grundaren Charles Hoskinson. I en tweet välkomnade Charles Simmons till Cardano och bjöd in honom till privat meddelande om han behövde något stöd. Detta är dock inte Simmons första kryptovalutainvestering. I juli 2020 investerade han över 600 000 dollar i ETH och BNB. Tillsammans med det gjorde han också några bra investeringar i Bitcoin.

ADA – Pennies med potential

Enligt Simmons är ADA öre jämfört med hans andra innehav som Bitcoin. Han betonar att kryptovaluta måste vara överkomligt för alla. Han tillägger att med Bitcoins senaste tjurkörning har den korsat 50000 dollar och är inte längre överkomlig för en genomsnittlig investerare. ADA är dock fortfarande överkomligt för alla och alla projektet har en stark potential. Det är därför han anser att ADA är en bra investering.

Crypto influencer @_Crypto_life seconds Simmons investeringsbeslut. Enligt Crypto_Life kommer Simmons investering 10 gånger snart.

Simmon – Dogecoin Gud

Under bitcoin-rallyt 2017 hade Simmons stött kungsmyntet. Han drev dock bort från rymden under kryptovinteren 2018 och 2019. Nyligen kom han till rampljuset igen när han bekände sitt stöd för Dogecoin direkt efter Elon Musks Dogecoin-supporttweet.

CZ | Elon Musk Dogecoin-krig

Tidigt på morgonen diskuterade Binance VD Changpeng Zhao Elon Musks intresse för Dogecoin i en intervju med Bloomberg. I grund och botten överraskar Elon Musks spänning på Dogecoin CZ. Det beror på att medan Musk twittrar om Dogecoin, köper hans företag Tesla bitcoin.

Elon Musk svarade snabbt på kommentaren och sa att Teslas handlingar inte är en direkt återspegling av hans åsikt. Dessutom anser han att innehav av bitcoin i den nuvarande negativa räntesituationen är mer förnuftigt än att hålla kontanter.

ADA-pris

ADA-priset har inte reagerat på Simmons prop upp ännu. Vid tidpunkten för pressen, ADA handlar nära $ 0,91 och har sjunkit nästan 2% under det senaste dygnet. Om du är intresserad av kryptohandel, gå med Altcoin Buzz Signals Telegram Channel.

För mer spännande uppdateringar om kryptovärlden, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link