Topp 5 Crypto News: 02/18 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 19, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för handeln handlar Bitcoin nära 51 222 dollar. Under tiden gjorde Ethereum och Binance Coin en ny heltidshöjd och handlas till 1 916 dollar. & $ 211, respektive.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

BETALT | Seascape-partnerskap för att förbättra spelprojekt och smarta avtal

BETALT Nätverk samarbetar med Seascape Network för att öka spelprojekten på deras plattform. Dessutom är Seascape en innovativ spelplattform som fokuserar på det nya och framväxande DeFi- och NFT-utrymme. I enlighet med tweeten kommer BETALAT att hjälpa Seascape affärsavtalsprocesser för att höja spelindustrin genom DeFi-baserade incitamenta ekosystem. Dessutom kommer PAID-nätverket att ge Seascape möjlighet att skapa kedjeavtal och förbättra spel-dApp-expansionen, vilket ger transparens mellan spelare och utvecklare.

Crypto.com lanserade Derivatives Exchange som erbjuder 50x hävstång med blåsande handelshastighet

Crypto.com tillkännagav lanseringen av sin Derivatutbyte. Enligt tweeten använder detta derivatutbyte en ny matchningsmotor som har en anmärkningsvärd matchningshastighet på 2,7 m TPS. Dessutom stöder det här utbytet också ultra-låg kärnlatens av 50 mikrosekunder, som är en av de snabbast matchande motorerna i branschen. Dessutom har den många spännande funktioner, till exempel rabatterade handelsavgifter, 50x hävstång, USDC säkerhetsoptionoch handelspositioner som inte har något utgångsdatum. Dessutom måste användarna slutföra den avancerade nivåverifieringen för att kunna njuta av dessa funktioner.

PlotX | Polygonpartnerskap för att främja gaslös transaktion för kryptoprognosmarknaden

PlotX samarbetar med Polygon (tidigare Matic) att lansera sin förutsägelsemarknad på Matic. Enligt tweeten hjälper detta partnerskap handlare att njuta av förutsägelsemarknaden utan att spendera på gas. Dessutom gör PlotX också forskning om tvärkedjebyten för att distribuera sömlösa likviditetsöverföringar mellan andra kedjor som BSC, xDAI och Polkadot. Dessutom är teamets vision att tillhandahålla tillståndlösa, gränslösa förutsägelser som drivs av DeFi. Dessutom har detta projekt planer på att minska trängseln och ge sömlös likviditetsrörelse mellan Ethereum och andra överbryggbara kedjor.

Modigt samarbetat med Origin Protocol för att erbjuda NFT på Brave Store Dshop

Modig meddelade att den integritetsfokuserade webbläsaren kommer att erbjuda NFT i sin butik med Origin’s Dshop. Eftersom NFT-marknaden exploderar och stora varumärken och populära artister utforskar detta innovativa utrymme. Därför lägger detta partnerskap till ytterligare ett riktmärke för NFT-rymden. Dessutom är Brave en öppen källkod, privat webbläsare med 25 miljoner aktiva användare varje månad. Denna förlängning kommer att öka det direkta erbjudandet av NFT: er genom dess decentraliserade e-handel Dshop och kommer också att locka nya handlare som är intresserade av begränsade upplagan NFT.

Exeedme tappade Ocean Protocol-partnerskap för att tjäna pengar på högkvalitativa speldata

Äntligen har vi det Exeedme, som samarbetade med Ocean Protocol för intäktsgenerering av speldata. Enligt tweeten kommer detta samarbete att hjälpa spelare att tjäna pengar på deras speldata. Dessutom kommer spelare att kunna tjäna $ XED genom deras prestanda och spelkunskaper. Dessutom kommer Exeedme-användare att generera extra intäkter och i gengäld får Ocean-användare privilegierad tillgång till högkvalitativ speldata.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link