Topp 5 Crypto News: 02/17 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 17, 2021

[ad_1]

Efter att ha gått in i okartat territorium och gjort nya dagliga toppar, handlar Bitcoin nu på 52 043 $. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1831 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Syntropi integrerad med Polkadot för att förenkla och lyfta kritisk blockchain-infrastruktur

Syntropi tillkännagav lanseringen av en integration med Polkadot att bygga blockchain-infrastruktur. Enligt tweetet ger denna integration många innovativa fördelar för DOT-communityn. Dessutom kommer Syntropy att förenkla den komplexa nodskapandet genom sina automatiseringsverktyg. Imponerande, med Syntropy kan de icke-tekniska medlemmarna i Polkadot-communityt bli validerare och befintliga validatorer kan effektivisera sin verksamhet och minska risken. Dessutom kommer Syntropy att tillhandahålla krypterad säkerhet på hög nivå genom sina WireGuard-tunnlar till validerare. Dessutom tillhandahåller det också ett smart routing-system som säkerställer tillförlitlig kommunikation mellan noder under trängsel, avbrott och censur.

WatchSignals samarbetar med Kedjelänk för att ta med lyxklockdata till blockchain. Dessutom är WatchSignals en tjänst som tillhandahålls av Zapevo, som är en datadriven plattform för lyxvaror och tjänster. Detta partnerskap hjälper lyxurmarknadsdata att tjäna pengar på den stora samlingen. Dessutom kommer det också att ge en extra garanti till WatchSignals-användare genom att signera data kryptografiskt på blockchain. Dessutom utökar det nya möjligheter för utvecklare att utveckla nya finansiella produkter på blockkedjor för lyxklockor. Dessutom resulterar detta i att tokenisera samlarobjekt och använda dem som säkerhet för ett lån eller skapa derivatmarknader.

BETALDA nätverkspartners med VAIOT för att bilda en ny strategisk deLa (decentraliserad lag) allians

BETALT Nätverk tillkännagav en ny strategisk DeLa (decentraliserad lag) allians med
VAIOT som förenar dem i deras uppdrag att omdefiniera hur människor gör affärer med varandra. Dessutom har VAIOT ett innovativt team som ger juridiska avtal genom sin AI och blockchain-teknik. Enligt Christoph Surgowt (VD för VAIOT), teamet har planer på att uppmuntra denna allians genom att bjuda in fler organisationer från och utanför kryptovärlden. Dessutom kommer PAID att utforska VAIOT: s AI-drivna virtuella röstassistent och VAIOT kommer att testa PAID Network-produkter. Sammantaget arbetar de för att utforska nya produkter och funktioner för att hantera kvalitet och innovation.

Autonio | Partnerskap med Crypto.com för att integrera smarta handelsverktyg för användare

Autonio samarbetar med Crypto.com för att ge sina användare smarta handelsverktyg. Enligt tweeten kommer Crypto.com att integrera NIOX Maker och NIOX Swarm i sin plattform för att få likviditetsbrytningskampanjer. Dessutom har NIOX Maker har ett inbyggt användargränssnitt som ökar likviditeten och ger användare möjlighet att hantera intelligent automatiserad handelsinfrastruktur. Å andra sidan, NIOX Swarm minskar risken för manipulerande metoder och förbättrar matchningseffektiviteten på marknaden för likviditet. Dessutom hjälper dessa funktioner användare att bli likviditetsleverantörer och ytterligare öka volymen på Crypto.com.

Oasis Labs utnyttjade Googles molnpartnerskap för att integrera GCP: s konfidentiella virtuella maskiner

Sista på vår lista över krypto nyheter för dagen är Oasis Labs samarbetar med Google Cloud för att ta med sin konfidentiella datorprodukt till Oasis Parcel. Dessutom bygger Oasis Labs end-to-end programvarulösningar som hjälper företag att hantera och kontrollera sina data på ett privat och säkert sätt. Med detta partnerskap, Google Cloud Platform (GCP) tillhandahåller dataskyddsteknik till sina kunder och utökar stödet för nya användningsfall. Paketet används av många företag, såsom Nebula Genomics, som är ett modernt gentestningföretag som ger stark integritet och garantier om en individs genomiska data. Därför kommer GCP: s konfidentiella virtuella datorer att kryptera konfidentiella genomdata som förbättrar kundernas integritet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link