Autonio Foundation tillkännager partnerskap med Crypto.com – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | februari 18, 2021

[ad_1]

Den 16 februari tillkännagav Autonio sitt partnerskap med Crypto.com, ett kryptoföretag som är känt för att tillhandahålla innovativa tjänster till sina kunder.

Crypto.com betjänar sina 5 miljoner + kunder med fantastiska tjänster genom sin app, utbyte, Visa-kort och DeFi-plånbok. Som en självständig decentraliserad organisation har Autonio Foundation sitt ansvar för att skapa kostnadseffektiva och användarvänliga handelsverktyg och tjänster för DeFi Plats. De partnerskap mellan båda företagen är att möjliggöra integrering av Autonios likviditetsbrytningskampanjer i Crypto.com-plattformen.

Förbättra likviditeten i DeFi-ekosystemet

Det finns ett behov av att förbättra likviditeten i alla handels- och finansiella tillgångsplattformar. Okänt för många marknadsaktörer, likviditet är faktiskt en av de viktigaste förutsättningarna för innovativa finansiella plattformar. En del av dessa marknadsaktörer har inte mycket kunskap om styrkan bakom likviditeten och hur dess effekter kan mätas.

Anledningen till denna okunnighet är ett resultat av nekad tillgång till marknadsskapande processen. Tillhandahållande av likviditet, vilket är i linje med affärsmarknadsskapande, har gjorts tillgängligt för väldigt få deltagare, särskilt inom traditionell finansiering.

Likviditetsbrytning och marknadsskapande verktyg har varit otillgängliga för många deltagare. På grund av den svåra uppbyggnaden av gruvlikviditet har väldigt få deltagare gått in i den aktiva verksamheten att tillhandahålla likviditet. Autonio förändrar detta paradigm genom att göra sådana verktyg enklare att använda och har samarbetat med Crypto.com för att göra likviditetsförsörjningen ännu mer värdefull.

Integrering av NIOX Maker och NIOX Swarm i Crypto.com

Autonio vill ta med sig likviditet till Crypto.com-plattformen genom att integrera NIOX Maker och NIOX Swarm. Med ett intuitivt gränssnitt möjliggör NIOX Maker sina användare att utnyttja sin intelligenta automatiserade handelsinfrastruktur. På detta sätt kan det också öka likviditet väsentligen på en plats.

Med NIOX Maker kan kryptomarknadsentusiaster, antingen nya eller erfarna, bli marknadsskapare. Som en del av NIOX-sviten är NIOX Maker avsedd att vara en leverantör av likviditet och handel och innehåller därför en uppsättning olika strategier för att uppfylla denna avsikt.

Å andra sidan innehåller NIOX Swarm en annan uppsättning strategier för att främja tillhandahållandet av crowdfunded likviditet. Genom sin marknadsdrivna strategi för marknadsskapande kan NIOX Swarm också främja likviditet genom att förbättra matchningseffektiviteten på marknaden.

Med dessa verktyg kan intelligent Crowdsourced likviditet göras tillgänglig. Genom att kombinera de pågående likviditetsminingkampanjerna och Market Making-modulen kan Autonio öka volymen på Crypto.com. Som ett resultat kan alla utrustas för att bli en likviditetsleverantör.

Nyligen Crypto.com utförd en annan giveaway. Den här gången får fyra lyckliga vinnare fyra olika modeller av den populära Tesla-elbilen.

CRO-pris

Från tidpunkten för publicering, Crypto.com Coin (CRO) pris var 0,11745 $, med en handelsvolym 24 timmar på 304,342,701 $. CRO-priset steg också med 26,1% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 23 miljarder CRO-mynt och en maximal tillgång på 100 miljarder. Crypto.com är också den nuvarande mest aktiva CRO-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link