IRIS-pris: Mainnet-uppgradering – teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 17, 2021

[ad_1]

IRISnet har planerat en mainnet 1.0-uppgradering den 25th Feb 2021 och nya funktioner som Coinswap (Automated Market Making), IBC, NFT och iService kommer att aktiveras.

Som IRIS-nätverk mainnet uppgradering distribuerar, skulle detta börja påverka IRIS-priset. Den uppgraderade Mainnet kommer att inleda KUAFU-fasen av IRISnet, vilket kommer oss ett steg närmare för att uppnå visionen om en Interchain Service-infrastruktur och ett protokoll för att bygga pålitliga och distribuerade affärsapplikationer. Du kan läsa mer om nätverksuppgraderingen här.

IRISnet integrerar relaterade tjänster som en offentlig kedjeportal för BSN International. Det underlättar införlivandet av en serviceinriktad infrastruktur i Cosmos. Det integrerar också affärstjänster som erbjuds av heterogena system, inklusive offentliga & konsortiekedjor samt äldre system.

Låt oss analysera IRIS-priset.

IRIS / USD – Prediction

IRIS

IRIS handlar för närvarande över 0,236 fibstöd på 0,1374 dollar och så länge det förblir över detta stöd kan vi börja se ett steg mot $ 0.1507, $ 0.1723, $ 0.1876, $ 0.2071 och $ 0.2635. Underlåtenhet att hålla detta stöd kan leda till en nedgång mot $ 0.1155 och $ 0.0895.

IRIS handlas för närvarande till 0,1418 dollar med en börsvärde på 135,105,220 dollar. Dess 24-timmars handelsvolym var $ 106.283.760.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link