Topp 5 Crypto News: 02/11 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 12, 2021

[ad_1]

Bitcoin nådde en ny heltidshöjd idag och nådde 48 506 dollar. Det handlas nu på 48 392 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, till 1 790 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Enjin | Microsoft lanserar plattforms Azure Space Mystery-spel för att belöna märken

Enjin och Microsoft tillkännage ett nytt Azure space mystery-spel. Enligt bloggen är detta Space Mystery ett interaktivt och informativt pusselspel som gör det möjligt för spelare att tjäna belöningar i form av icke-fungibla tokens (NFT). Dessutom, efter att uppdraget har slutförts, kommer användarna att få ett märke som ger tillgång till MyMetaverse Minecraft server.

Dessutom kommer denna serveråtkomst och badger-token att hjälpa till att få exklusiv tillgång till en Heroes Hangout dedikerad för Azure Heroes användare. Dessutom kan användare också använda detta märke på Enjins plånbok och också ansluta sin plånbok till MyMetaVerse plattformsnätverk.

Säkring | Orion-protokollpartnerskap för att höja FuseSwap med plugin för likviditetshöjning

Säkring samarbetar med Orion-protokollet för att använda Liquidity Boost Plugin. Enligt tweeten kommer teamet att samarbeta med de viktiga frågorna om tillgänglighet, skalbarhet och likviditet. Dessutom kommer Orion att tillhandahålla likviditet på flera valutakurser, t.ex. USDT, DAI, USDC, EURS, WETH, WBTCoch SÄKRING. Dessutom, FuseSwap användare kommer också att få exponering för Orion Protocol ORN token med hög hastighet, låg kostnad swappar.

IOTA | Dell Technologies deltar för att demonstrera projektet Alvarium för att mäta dataförtroende

IOTA samarbetar med Dell Technologies att introducera världens första demonstration som mäter pålitligheten i data. Enligt tweeten, Dell, IOTAoch Intel tillsammans demonstrerar detta nya projekt med namnet Alvarium. Dessutom hjälper detta projekt smarta kontrakt att utvärdera förtroendet för data som ger transparens och bedömer pålitligheten hos uppgifterna.

0Chain samarbetade med Ocean Protocol för att förbättra tillförlitliga datamarknader

0Kedja samarbetar med Ocean Protocol för att förbättra förtroendefulla datamarknader. Enligt tweeten kan användare nu använda proxy-omkrypteringsteknik och kan lagra sina data på vilken plattform som helst, inklusive 0Chain. Dessutom kommer användarna också att få möjlighet att utbyta sina data på Ocean’s marketplace med hjälp av deras Ethereum plånböcker. Dessutom kommer denna krypterade teknik att hjälpa användare att behandla transaktionen privat utan att avslöja deras handelsinformation.

Mastercard tillkännager att det kommer att stödja kryptovalutor i sitt nätverk över hela världen

Mastercard meddelade att det kommer att stödja kryptovalutor för att hjälpa användare över hela världen. Enligt den officiella bloggen förklarade MasterCard att användare redan köper kryptotillgångar med sina kort. Dessutom upptäckte laget också att på grund av Bitcoin-pris ökning, använder användarna kryptokort för att spendera dessa tillgångar. Därför skapar det globala kortet också nya möjligheter för sina kunder och handlare att göra transaktioner med digitala tillgångar på ett säkert sätt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link