DODO DEX uppgraderar Tokenomics-modellen för version 2-uppgradering

Av | februari 12, 2021

[ad_1]

Decentraliserat börs DODO justerar sin tokenmodell för den kommande uppgraderingen av version två för att erbjuda mer incitament till likviditetsleverantörer.

DODO är en Ethereum-baserad on-chain automated market maker (AMM) som tillkännagavs i mitten av augusti 2020. Det påstår sig vara mer avancerat än vanliga decentraliserade börser, som Uniswap, eftersom det kan svara på förändrade marknader och likviditetsbegränsningar i realtid.

Med uppgraderingen kommer det att finnas tre separata kategorier av DODO-plattform användare, bestående av handlare, skapare av likviditetspooler och leverantörer av likviditet. Designen för tokenekonomi kommer därför att uppgraderas för att engagera dessa användargrupper och få plattformen att fungera för alla, tillade blogginlägget.

Allt om ”DODOnomics”

Tillkännagivandet uppgav att förutom styrning kommer DODO-tokens att ha nya verktyg för innehavare som inkluderar “Crowdpooling” och IDO (Initial DEX Offering) tilldelningar och handelsavgiftsrabatter på börsen.

En icke-överförbar vDODO-token kommer att införas för att tjäna som bevis på medlemskap i DODOs lojalitetsprogram, och dessa kan präglas till en fast ränta på 1 vDODO = 100 DODO. De nya tokens kommer att ge innehavarna utdelning från handelsavgifter och medlemsbelöningar, förutom samma fördelar med att hålla DODO-tokens, tillade det.

Det kommer att finnas en rörlig utgångsavgift för att lösa in vDODO till DODO för att uppmuntra långsiktig lojalitet till projektet, och mer likviditetsgivande incitament kommer att rullas ut med något som kallas Combiner Harvest mining.

DODO-grundare Diane Dai uppgav;

“Ett kryptoprojekt utan sund och hållbar tokenomics är enligt vår uppfattning” själlös “, eftersom tokens tjänar två viktiga primära funktioner: värdekapsling och tillväxtincitament.”

Medan han var partner för Puzzle Ventures, Jerry Zhou, Lagt till;

”Enligt min mening är DODOnomics v2 den mest framgångsrika designen i DEX-området. DODO-token kommer effektivt att fånga värdet på DODO-utbytet. ”

60% av DODOs totala tokenutbud är reserverat för samhället och det finns för närvarande 54 miljoner av totalt en miljard token som cirkulerar, enligt Coingecko.

Det nämndes inget förväntat datum för lanseringen av v2.

DODO pristräffar ATH

DODO-tokenpriserna har skjutit i höjden 40% under det senaste dygnet för att nå en heltidshöjd på 2,50 $ innan de sjönk tillbaka till handel på 2,19 $ vid tidpunkten för publiceringen.

Under de senaste trettio dagarna har kineserna DEX token har gjort monumentala 700% och handlades till bara 0,16 $ i början av detta år.

När det totala värdet är låst, DeFi Pulse rapporterar cirka 22 miljoner dollar, vilket rankar DEX på trettioåttonde i sina TVL-listor.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link