QTUM – Prisförutsägelse – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 11, 2021

[ad_1]

BTC närmar sig nästan 50 000 dollar efter att Tesla meddelat att de har investerat 1,5 miljarder dollar i Bitcoin och med den här nyheten har många altcoins börjat se hausseartade ut.

Idag kommer vi att granska QTUM-priset. QTUM är en öppen offentlig blockchain-plattform. Det utnyttjar säkerheten för UTXO och möjliggör flera virtuella maskiner inklusive EVM och den revolutionerande x86 VM. QTUM är Proof of Stake-baserat och har ett decentraliserat styrningsprotokoll (DGP) som gör det möjligt att ändra specifika blockchain-inställningar genom att använda smarta kontrakt. För att placera ett exempel kan blockstorleken för QTUM ökas utan att det behövs en hård gaffel.

QTUM är en affärsvänlig smart kontraktsplattform eftersom den är en decentraliserad applikationsplattform kompatibel med befintlig blockchain-infrastruktur och är modulerad så att ny teknik enkelt kan integreras.

Låt oss granska QTUM-priset och ta reda på möjliga mål för QTUM.

QTUM / USD – Prediction- Daily

QTUM DAILY

QTUM konsoliderades i området $ 2,2 till $ 4,2 i över ett år och gjorde flera försök att bryta det. När det väl bröt motståndet på $ 4,2 såg vi en omedelbar rörelse mot nästa motstånd på $ 5,5. Den kommer att rikta sig mot nästa motståndszon till $ 9,9 och kan bli avvisad och falla ner mot $ 5,5 och $ 4,2 för att testa om support igen och fortsätta resan uppåt. Om det kan vända motståndet på $ 9,9 i ett impulsivt drag, kommer vi sannolikt att se QTUM på väg mot $ 11,8 och $ 15,0.

QTUM / USD – Prediction – Weekly

QTUM VECKA

Enligt veckoljuset är det viktigt för QTUM att vända motståndet på $ 7,8 för att stödja. Om det kan stänga några dagliga ljus ovanför den här zonen kan vi börja se ett steg mot nästa motstånd. Vi kunde se ett steg mot $ 9,9, $ 13,2, $ 15,6 och $ 22,5. Underlåtenhet att hålla $ 7,8 kan leda till en nedgång mot $ 5,1.

QTUM handlas för närvarande till $ 7,82 och har en börsvärde på $ 792,730,628. Dess 24 timmars handelsvolym var $ 2 590 730 912.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link