Topp 5 Crypto News: 02/10 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 11, 2021

[ad_1]

Efter att ha gjort en heltidshöjd på $ 48.025, genomgick Bitcoin en korrigering och handlas nu till 44 327 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, till 1 713 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Ursprungsprotokoll | Amazon-partnerskap för att distribuera Dshop Crypto Payment Option på AWS Marketplace

Origin Protocol samarbetade med Amazon för att starta DshopAWS marknadsplats. Origin Dshop är en decentraliserad e-handelsplattform som erbjuder kryptobetalningsalternativ till handlare utan att betala några månadsavgifter. Dessutom accepterar den kryptobetalningar, till exempel Ethereum (ETH) och ERC-20 tokens som Ursprungsdollar (OUSD) och Origin Tokens (OGN). Dessutom är Dshop också utrustad med vanliga kreditkort och PayPal betalningsalternativ som minskar återkravsrisken, gränsöverskridande betalningsbörda och förseningar i hanteringsavgifter.

Elrond tappade Exeedme-partnerskap för att utöka betalningsalternativen för spelgemenskapen

Elrond samarbetar med Exeedme att acceptera eGold betalningar via Maiar. Dessutom tillåter Exeedme spelare och utvecklare att tjäna pengar på sina färdigheter och ansträngningar med DeFi och NFT. Dessutom kan spelare också få belöningar och unika NFT: er via denna eSports-plattform. Detta partnerskap hjälper spelare att påskynda betalningar och prenumerationer, vilket hjälper dem att njuta av sina favoritspel. Dessutom har laget planer på att skapa en dedikerad spelgemenskap för Maiar-användare.

API3 integrerad med Tomo Chain för att aktivera decentraliserade API: er för Secure Web 3.0

API3 tillkännagav ett partnerskap och integration med TomoChain. Enligt tweeten integrerar TomoChain API3-decentraliserade API: er som ger mycket tillförlitliga, transparenta och decentraliserade data till projekten byggda ovanpå TomoChain. Dessutom kommer detta partnerskap att leverera kvantifierbara säkra data som riktar sig till Web 3.0-användare, såsom finansinstitut, företag och den genomsnittliga DeFi-användaren.

Cratesi | Elrond Network Partnership för att distribuera DApps på kompatibla blockchains

Cratesi samarbetar med Elrond Network att distribuera sina dApps på de mest relevanta blockkedjorna. Enligt tweeten kommer Cartesi att utöka möjligheterna för smarta kontraktutvecklare som bygger på Elrond att använda vanliga mjukvarustackar som stöds av Linux. Dessutom gör det det möjligt för utvecklare att distribuera sina dApps på kompatibla blockkedjor och dra nytta av den höga produktiviteten. Samarbetsvilligt kommer de också att arbeta tillsammans för antagandet av blockchain av mainstream.

Copper.co integrerad med lavin för att höja säkerheten för institutionella handlare

Copper.co, den Londonbaserade leverantören av digital infrastruktur, integrerad med Lavin. Enligt den officiella bloggen, Institutional AVAX näringsidkare kommer att ha tillgång till Coppers säkra lagrings- och handelsekosystem. Koppar ger en säker privat miljö för transaktion av tillgångar över flera börser, heta plånböcker och offlinevalv. Sammantaget hjälper Avalanche och Copper användare att överföra sina tillgångar snabbt mellan decentraliserade applikationer (dApps) byggda på Avalanche.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link