Adventure Token (TWA) – Bli Scarcer med varje transaktion – Spotlight – Altcoin Buzz

Av | februari 11, 2021

[ad_1]

Inflationen har blivit en global ekonomisk utmaning. Intressant nog har Bitcoin-halvering visat gång på gång att när inflationen sjunker ökar det inneboende värdet av en BTC. Med den här aspekten i åtanke, tänk på Adventure Token (TWA). Adventure Token är en deflatorisk community-token som inte har möjlighet att prägla nya tokens och följer en token burn-modell.

Varje gång en Adventure Token-transaktion inträffar bränner 1% av det totala transaktionsvärdet automatiskt. Vad detta betyder är för varje köp, sälj eller överföring, TWA-utbudet kommer att minska och TWA blir knappare. Dessutom öppnar TWA fler möjligheter att tjäna pengar.

I en exklusiv intervju med Altcoin Buzz avslöjade Adrian Woodward, grundaren Adventure Token några av de intressanta aspekter om Adventure Token och Luna Fund.

ACB: Kan du snälla förklara tokenomics? Det verkar ganska intressant.

Adrian: Vi har skapat en belöningskedja, som allt börjar med TWA-token som är deflatorisk till sin natur, 1% av alla transaktionsvärden bränns vid varje transaktion. Därefter kommer innehavaren att lägga till sin TWA i Uniswap för att skapa en TWA LP-token och börja få belöningar för affärer på Uniswap. Efter detta kan innehavaren diversifiera sitt värde i Luna Fund och frigöra ytterligare belöningar i form av handelsavgifter i balanseringspoolen. Därefter kan innehavaren lägga till Luna Fund-token i avkastningsgården och få fler belöningar i hundratals procentenheter, samtidigt som de samtidigt får belöningar från tidigare steg. Allt detta förenar belöningarna i belöningskedjan.

Vi har också radikalt minskat antalet TWA-token som någonsin kommer att finnas. Men började med 101 miljoner men insåg tidigt att vi inte behövde så många för att uppnå våra mål.

Vi har redan bränt 65 miljoner plus och har förbundit oss att bränna ytterligare 30 miljoner låsta tokens när de släpptes från kontraktet i november 2022, dessa är Burn Events.

Så nu är de enda tokens som någonsin kommer att finnas de i omlopp på 5,9 miljoner, som redan har börjat brinna men med 1% brännmekanism.

Inga fler tokens kan någonsin existera.

ACB: Vad är Adventure Token och hur skiljer sig dess deflationsmodell från resten av kryptovalutorna?

Adrian: Adventure Token är projektets emblem; det är bindningstoken mellan ETF: er. Vi strävar efter att skapa anpassade ETF: er som utsätter användare för det bästa av DeFi. Vår token kommer att framträda framträdande i våra produkter genom att inkludera TWA LP (TWA / ETH) i våra signaturfonder som ger volym till projektet som startar upp pengarna, allt med fördelen med brännmekanism som ständigt minskar tillgången på TWA-tokens.

ACB: Erhåller Adventure Token några fördelar för innehavaren?

Adrian: Att hålla TWA är bara ett av sätten som användare kan förvänta sig fördelar med protokollet. Vi har skapat en uppsättning incitament för innehavare att gå med i vår första ETF-fond, Luna Fund, och tjäna mer TWA samtidigt som de exponeras för de bästa presterande tokens i DeFi-rymden.

ACB: Hur ger dess likviditet och avkastning jordbruk flera avkastningar på investeringen?

Adrian: Som nämnts ovan kommer användarna att kunna tjäna en bonus i TWA utöver ETF-fondbelöningar från Uniswap-poolen och balanseringsavgifter, naturlig tillväxt för de andra tillgångarna och TWA-symbolens deflaterade natur genom att gå med i vår fond. Som en trevlig liten bonus tjänar du också Balancer Tokens också när du inte ger jordbruk.

ACB: Vad är Adventure Luna Fund?

Adrian: Adventure Luna Fund är vår första ETF-fond. Vi ville välja en lista med tokens som fyller olika segment och kommer att fungera bra under den kommande marknadscykeln. Vi har noggrant valt ut dessa tokens för att diversifiera nya användare till DeFi-rymden. Andra fonder är för närvarande under utveckling och dessa ger arbitrageurs möjlighet att tjäna pengar mellan våra EFT-fonder, eftersom TWA LP-token finns i dem alla. Detta kommer att gynna dem som har lagt till TWA LP i fonderna och tillhandahållit likviditet i form av avgiftsbelöningar.

Luna Fund består av TWA LP, Ethereum, Bitcoin, Uniswap och Link

Vi arbetar med Twitter och YouTube Influencers för att skapa sina egna medel, detta gör det möjligt för deras samhällen att gå med i medel kollektivt och vinna på att handla med dessa fonder i form av avgiftsbelöningar. Alla dessa fonder kommer att länka via TWA-token eftersom det kommer att finnas allestädes närvarande i dem alla. Detta skapar ett ekosystem som är större än summan av dess delar.

ACB: Vad valde du Balancer Protocol?

Adrian: Balancer erbjuder den mest olika uppsättningen verktyg för att skapa pooler från alla konkurrenter i rymden, med tillägg av smarta pooler har vi ännu mer kontroll över vad vi kan uppnå med våra pooler. Vi vill ta protokollet till sin gräns för att få den mest effektiva avkastningen jämfört med andra pooler som för närvarande finns tillgängliga.

TWA-pris

Under de senaste 30 dagarna har TWA-priset stigit med över 17%. Vid tidpunkten för pressen handlar TWA-token a drygt 0,194 dollar.

[ad_2]

Source link