Topp 5 Crypto News: 02/06 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | februari 7, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för pressen kom Bitcoin inom ett par tusen från att nå sitt höga pris och handlas nu till 39 228 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, till 1 683 dollar.

Låt oss ta reda på några spännande kryptonyheter för idag.

Elrond | ChainGuardians-partnerskap för att utforska Gamified NFT DeFi-möjligheter

Elrond samarbetade med ChainGuardians, en NFT-baserad metaspelsplattform. Enligt tweeten tillåter ChainGuardians att NFT från andra spel kan användas på sin plattform och vice versa tillåter dess NFT att användas på andra plattformar. Dessutom kommer de att arbeta tillsammans för att utforska innovationer inom smarta konton, smarta kontrakt och ESDT- och NFT-tokens.

VIDT släppte sin färdplan med planer på att utöka nya innovativa dimensioner

VIDT Datalink släppte sin färdplan för året 2021 och tillkännagav sina viktigaste planer för i år. Enligt den officiella bloggen arbetar teamet med projekt som det digitala landregistret med den afghanska regeringen. Dessutom, VIDT samarbetade med Amsterdam Vintage Watches för att spela in äktheten hos en Rolex Milgauss 1956 på blockchain. Dessutom är teamet också involverat i andra innovativa projekt.

Velox samarbetade med lavin för att höja decentraliserad handel

Velox samarbetade med Lavin att lansera sitt algoritmiska handelssystem för decentraliserade börser. Enligt tweeten hjälper det här samarbetet användare att fokusera på stressfri algoritmisk handel. Intressant är att användare kan tillåta Velox att handla för deras räkning och dess serviceavgifter debiteras endast när en transaktion lyckas.

Protego Trust Bank N.A. får villkorligt godkännande från OCC till digitala tillgångar

Protego Trust Bank har meddelat att det har fått villkorat godkännande från kontoret för valutaövervakaren. Enligt ett pressmeddelande kommer Protegos kunder nu att kunna låna ut, hålla, handla och utfärda digitala tillgångar. Protego kommer att ge stora fördelar för institutioner som vill spara sina tillgångar i en federalt reglerad bank. Dessutom kommer den också att ansluta befintliga finansiella tjänster och marknadsstrukturteknologiplattformar globalt till den digitala framtiden.

Ethereum-priset ökade med över 20% under de senaste sju dagarna och dess nätverksavgifter rekordade hela tiden

I skrivande stund, Ethereum handlade nära 1 680 dollar, som ligger runt en 21% prisuppgång de senaste 7 dagarna. Innan det steg det från 1285 $ till en hög av 1 749,88 $ under månaden Februari. Enligt teknisk analys, tjurar har kontroll, och om det upprätthåller stödet från 1.675 $, sedan är nästa mål på uppsidan 2000 dollar. Denna positiva syn kommer dock att ogiltigförklaras om Ether bryter under 20-dagars EMA (1410 $), och detta kan leda till en djupare korrigering mot 1100 dollar.

Dessutom, som Ethereum går in i ett nytt högt territorium genom tiderna, ökar dess nätavgifter också. Dessutom var gasavgifterna på Ether-nätverket så höga denna vecka att vissa börser tvingades pausa ETH-uttag. Enligt YChartsvar den genomsnittliga ETH-avgiften 25,93 $. Trots detta har kapitalförvaltningsjättar som Gråskala köper varje dopp i Ethereums pris för Ether Trust.

källa: TradingView.com

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link