Altcoin Market: LTC, BCH, EOS – Teknisk analys – Altcoin Buzz

Av | februari 7, 2021

[ad_1]

BTC har brutit mot 40 000 dollar och närmar sig det höga priset igen. Kan det här vara en dubbel topp och vi startar korrigeringen eller kan BTC fortsätta rallyt utöver all tid hög och drar altcoin-marknaden med det?

Vi kommer att kunna ta reda på rörelsen för altcoin-marknaden snart nog efter att BTC når det höga priset. Om BTC-dominansen ökar efter att ha brutit hela tiden kan vi se en konsolidering och korrigering i altcoins. Om BTC-dominansen sjunker och den stabiliseras nära det höga priset, kan vi se början på nästa alt-säsong.

Idag ska vi analysera Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) och EOS (EOS).

LTC / USD – Prediction

ltc

LTC går in i en motståndszon på $ 164. Det kommer sannolikt att bli avvisat här och falla ner mot supportzonen till $ 149. Om $ 149 går sönder kan vi börja se en nedgång mot $ 141, $ 136 och $ 126. Om motståndet på $ 164 går sönder kan vi börja se en impuls mot $ 174, $ 187 och $ 225.

EOS / USD – Prediction

EOS

EOS handlar för närvarande över supportzonen på $ 3,05. EOS har släpar efter i prisåtgärder och befinner sig i en konsolideringszon så ett breakout förväntas. Så länge det är över supportzonen på $ 3,05, kan vi börja se ett steg mot $ 3,66, vilket är ett viktigt motståndsområde att bryta. Om detta motstånd går sönder och om EOS kan stänga några dagliga ljus ovanför denna zon kan vi börja se en impuls gå mot $ 4,02, $ 4,38, $ 4,88, $ 5,53 och $ 7,39. Underlåtenhet att hålla supporten till $ 3,05 kan leda till en flyttning mot $ 2,88 och $ 2,50.

BCH / USD – Prisförutsägelse

BCH

BCH har varit ett annat mynt som har släpar efter i prisåtgärder jämfört med sina kamrater. Det handlas för närvarande nära en viktig motståndszon till $ 495. Om detta motstånd går sönder kan vi börja se ett steg mot $ 550, $ 591, $ 648, $ 721 och $ 933. Underlåtenhet att bryta motståndet på $ 495 kan leda till en nedgång mot stödet till $ 431, $ 377 och $ 307.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link