Fuse Network Roadmap avslöjar mer verklighetstrogna DeFi-användningsfall – Produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | februari 7, 2021

[ad_1]

Decentralized Finance (DeFi) -plattformen Fuse Network har släppt en översikt över sina milstolpsresultat för 2020 samt viktiga uppdateringar som användare kan förvänta sig 2021. Några av dessa uppdateringar inkluderar FuseDollar, uppgraderade studiofunktioner, plånboksuppdateringar, FuseX och en mängd andra nya projekt över hela världen.

Även om Fuse Network fortfarande är relativt nytt, har det gjort verkliga framsteg när det gäller att underlätta hitch-free och snabbare transaktioner. Enligt plattformen stärker DeFi-vurjan 2020 tanken att pengarnas framtid är innesluten i DeFi. Fuse Network vill också driva på mer verklig antagande av decentraliserat ekonomi (DeFi).

DeFi-plattformen bekräftade dessutom detta tillkännagivande via en serie tweets.

Milstolpsprestationer 2020

I en nyligen blogginlägg, Fuse Network redogjorde i detalj för en översikt över sina milstolpsresultat 2020 och tidigare. Några av prestationerna inkluderar:

I september 2019 skapades nätverkets Ethereum Virtual Machine (EVM). Samma månad gick också flera investerare (Faculty Capital, TechMeetsTrader, WolfEdge Capital, etc.) med i projektet.

I januari 2020 började utvecklingen på sin plånbok Studio och White Label. Studion lanserades officiellt i maj 2020, med cirka 50 samhällen bildas varje månad. I juni 2020 började fler projekt bygga på Fuse Network. Några av dem inkluderar Wikibank, Peepl, PayWise och GoodDollar.

I juli 2020 resulterade FUSE-token likviditets privata runda och dess efterföljande offentlig token lansering i att samla in mer än $ 1,8 miljoner. Hela processen ägde rum mellan juli och oktober 2020.

Uniswap likviditetsprogram gick live på Fuse i oktober och ökade till mer än 200 000 dollar. Intressant nog uppnådde plattformen position två på Product Hunt.

I november 2020, Mystic Valley Festival ägde rum i Thailand där Fuse fungerade som det exklusiva betalningssystemet under den tre dagar långa festivalen. Över 1 miljon dollar betalningar bearbetades. FuseSwap gick också officiellt live. Sedan dess har plattformen förvärvat nästan 100 000 dollar i likviditet och 10 handelspar.

Säkringsnätverk 2021

Året börjar på en hög ton för DeFi-plattformen. Mindre än en månad in i året finns redan planer på att utveckla förstklassiga projekt. Enligt det officiella blogginlägget är plattformen inriktad på att driva verklig adoption och fler användningsfall för DeFi Plats. För att uppnå detta har den planer på att lansera flera produkter, projekt och protokoll. De inkluderar:

Fuse Network 2.0

Dialog pågår över den föreslagna lanseringen av Fuse Network 2.0-uppgraderingen. Uppgraderingen motiveras av Ethereums föreslagna EIP 1559 och skulle hjälpa till att hantera inflationsfrågor på Fuse. Tanken är att bränna nätverksavgifter precis som Ethereums EIP 1559.
Ett annat sätt att hantera inflation är att minska den föreslagna årliga fördelningen av blockbelöning. Anmärkningsvärt är att fördelningen för närvarande ligger på 5% per år.

Ett nyligen förslag fokuserat på att höja avgifterna för Fuse Network väntar för närvarande på godkännande. Det finns också en stor chans att godkännas eftersom den föreslagna avgiften fortfarande ligger under riktlinjen på 0,01 USD.

Förutom sitt valideringsstyrningssystem planerar plattformen också att inkludera ett röstsystem för tokeninnehavare. Detta kommer dessutom att bidra till att bredda beslutsfattandet på plattformen.

Studioförbättring

Dessa inkluderar:

“Core Wallet” -ändringar – det nuvarande plånboksgränssnittet har sägs vara ganska svårt att använda av flera medlemmar i samhället. UI-förbättringar hjälper till att skapa ett mer användarvänligt gränssnitt på plånboken.

Bättre betalnings-API: er för att underlätta sömlösa, snabba och “Stripe-liknande” betalningar på Fuse Network.

Fler Sybil-resistenta uppgraderingar för att förhindra sådana attacker på plattformen. De flesta lösningarna förväntas under första kvartalet 2021.

Andra Studio-förbättringar inkluderar Funder-balansintegration, community leaderboard, multi-admin communities och slutligen en marknadsplats integrerad i Studio.

FuseSwap

Det finns planer på att lansera FuseSwap för mobil, dvs. integrationen av nätverkets DEX och kärnplånbok.

Bättre LP-incitamentsprogram förväntas gå live de närmaste veckorna.

FuseX

Detta koncept hjälper till att förbättra FUSE token sink. FuseX-produktpaketet kommer också att innehålla inbyggda Fuse-stallmynt som FuseDollar, FuseEuro och FusePound.

Partnerskap och integrationer är också en viktig del av Fuse Network. Enligt blogginlägget ser Fuse fram emot storskalig adoption i Storbritannien, USA, Spanien och andra högt utvecklade ekonomier runt om i världen.

SÄKRING Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var FUSE handel till $ 0,097129, med ett börsvärde på $ 5,359,312 och en handelsvolym dygnet runt på $ 117,036.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link