Injektivprotokoll lanserar ’Equinox Staking’ före Mainnet

Av | februari 5, 2021

[ad_1]

Den decentraliserade derivathandelsplattformen Injective närmar sig sin lansering av mainnet, och den har just lanserat ett insatsinitiativ för att slutföra de sista faserna av testningen.

Incitamentet, som kallas Equinox Staking, gör det möjligt för användare att få tidig tillgång till protokollets satsningsfunktioner samtidigt som de också kan tjäna belöningar för att hjälpa till att testa systemets funktioner.

De DeFi-projekt, som tillhandahåller höghastighets- och lågprisderivathandel, deklarerade;

“Denna milstolpe ligger långt före vårt ursprungliga schema och är utan tvekan vår viktigaste lansering hittills.”

Staking to Test

Injectives testnet började i november 2020 med ett program för tidig åtkomst följt av en handelstävling. Detta gjorde det möjligt för teamet att testa nätverkets möjligheter och lansera nya marknader som decentraliserad forex och aktieterminer, läggs blogginlägget till.

Det fortsatte att säga att Equinox Staking kommer att tillåta både validerare och delegatorer att spela på plattformen som förberedelse för lanseringen av mainnet under andra kvartalet. Det är också första gången användare kan tjäna belöningar genom att aktivt sätta in den ursprungliga token, INJ.

Injektiv, vilket är samarbetar med Binance Smart Chain, körs på Tendermint proof-of-stake (PoS), och algoritmen använder en pseudo-slumpmässig valprocess för att välja en nod som ska validera nästa block. Precis som andra blockkedjor krävs validatorer för att köra noder för att säkra nätverket, och vem som helst kan bli en.

I en liknande metod som Tezos kan användare delegera sina tokens till validerare för att få belöningar direkt med hjälp av plånböcker från tredje part. Det fanns inga detaljer om förväntade avkastningar förutom att baslinjen APY kommer att justera dynamiskt baserat på nätverksefterfrågan samt antalet insatsdeltagare.

Enligt stakingrewards.com, den översta kryptotillgången efter insatt värde är Polkadot, med över 10 miljarder dollar insatta, det erbjuder också en av de högsta belöningarna på 13,8%. Cardano var andra med 9 miljarder dollar insatta men bara 4,2% APY, och Ethereum 2.0 kom på tredje plats med 4,5 miljarder dollar insatta (till nuvarande priser på över $ 1500) och 9,3% APY.

INJ Price Hits ATH

Injektivets infödda INJ-token har pumpat 15% på dagen för att nå en heltidshöjd på 11,89 dollar, enligt Coingecko. Det har ökat med 53% under veckan och hela 170% under de senaste trettio dagarna som hype för mainnet-lanseringsfästen.

Det finns en cirkulerande tillgång på bara 13,5 miljoner mynt av maximalt 100 miljoner, och INJs marknadsvärde för närvarande ligger på 158 miljoner dollar enligt analyswebbplatsen.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link