Top Crypto News: 03/06 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 7, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på $ 49.143. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 682 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

EIP-1559 Planerad för Ethereums London Hard Fork för att lösa problem med gasavgifter

Ethereum Förbättringsförslag (EIP) -1559 kommer att införa London Hard Fork under den kommande månaden juli. Trots gruvarbetarnas invändningar utformades förslaget efter en heltäckande utvecklare ring upp på fredag. För närvarande skapar Ethereums höga nätavgift en fråga och gör det svårt för användarna att använda den. Dessutom verkar DeFi-utrymmet vara mest påverkat av dessa gasavgiftskostnader, vilket gör det ibland svårare för någon att ens utföra ett enkelt byte. Vidare resulterar detta i att många handlare och DeFi-protokoll flyttas till andra ERC-20 blockkedjor. EIP-1559-förslaget kommer att ändra den nuvarande transaktionsbehandlingsprocessen. Dessutom, med denna uppgradering, skulle användare skicka gasavgifter direkt till nätverket, vilket ger användare möjlighet att betala en skälig avgift.

Harmony lanserar första nätverksstyrningsapp för att ge nätverksvaliderare

Harmoni tillkännagav lanseringen av sin första app för nätverksstyrning. Enligt den officiella bloggen kommer denna applikationsversion att göra det möjligt för validerare att använda äganderätten till nätverksuppgraderingen, parameterjustering och frigöringsprocessen. Vidare kommer detta att främja deltagandet av alla validerare i nätverket. I synnerhet är endast valda validerare som kan skapa förslag, medan andra validerare har rätt att rösta om förslagen. Denna uppgradering gynnar nätverket genom att underlätta för de aktiva validerarna att skapa förslag och rösta om dem. Detta kommer också att stödja HRC-20 styrning när applikationer når en kritisk massa. Dessutom strävar teamet efter att starta en fullständig applikation för kedjestyrning med ett liknande gränssnittsgränssnitt, som kommer att ersätta appen för kedjestyrning en gång implementerat.

Fantom | Bandprotokoll utökar partnerskap genom lansering av BandChain-nod

Fantom befäster dess Bandprotokoll partnerskap med lanseringen av sin BandChain Node. Dessutom har Band Protocol redan säkrat nästan en halv miljard dollar på Fantom smarta kontrakt. Med detta strategiska partnerskap skulle både Fantom- och Band Protocol-gemenskaperna delegera BAND för att stärka noden Fantom Foundation. Dessutom har Band Protocol utökat stöd för 19 decentraliserade prisflöden för de bästa DeFi-tillgångarna på Opera mainnet. Dessutom stöds Band Protocol av ett av de största riskkapitalföretagen, Sequoia Capital, och det underlättar smarta applikationer som DeFi, förutsägelsemarknader och spel som kan etableras on-chain.

OIN Finance | Lavin som främjar AVAX-stödda stablecoins för att ge DeFi-användare

OIN Finance integrerar sin OINDAO-plattform med Lavin för stablecoin-prägling med AVAX. Dessutom tillåter OINDAO projekt och användare att prägla sina egna märkesvaror som är knutna till den amerikanska dollarn med hjälp av en anpassningsbar insatspool. Med den här integrationen kan användarna ställa säkerhet och sätta sin favorit-token för att pryda sin egen varumärke stablecoin. Vidare kan tokeninnehavare använda Curve Finance för att byta dessa präglade stallmynt med andra vanliga stall, som USDT, USDC och mer. Detta partnerskap kommer initialt att se OIN som främjar AVAX-stödda stablecoins skapade på OINDAO på Ethereum.

Elrond samarbetar med Knit Finance för att öka interoperabel syntetik och tokenisering

I den sista biten av kryptonyheter för idag har vi Elrond samarbetar med Sticka ekonomi för att förbättra värdets flytande och möjliggöra tokenisering. KNIT.Finance är ett nytt decentraliserat protokoll som använder smarta kontrakt och säkerhet för att ansluta syntetmaterial över flera kedjor, broar och verkliga marknader. Dessutom demokratiserar och skapar de nya möjligheter för DeFi genom att möjliggöra olika tillgångsklass tillgänglighet i flera kedjor. Denna allians ger eGold och Elrond tillgångar som ska tokeniseras och utfärdas på andra blockkedjor, och vice versa.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link