BETALT nätverk tillkännager partnerskap med DAO Maker – affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 7, 2021

[ad_1]

BETALT nätverk har varit i rampljuset på senare tid av alla rätta skäl. Nätverket är på väg att bli en förstklassig plattform med många praktiska användningsfall.

Nyligen har PAID Network ingått ett strategiskt partnerskap med DAO Maker. Partnerskapet syftar till att tillhandahålla projekt byggda på sin tändningsplattform med förstklassiga, pålitliga och lojala samhällen.

Före samarbetet med DAO Maker lanserade PAID Network framgångsrikt FUEL såväl som sin allra första IDO (Shadows IDO) på sin starttändning. Partnerskapet med DAO Maker, enligt tjänstemannen blogginlägg, kommer att leva upp till flera spännande funktioner på BETALDA.

BETALT nätverk för åtkomst till DAO Maker Analysis Tech

DAO Maker är välkänt i krypto- och blockchain-utrymmet för sin toppklassiga analysprogramvara. Plattformen har också applåderats för att återskapa riskkapital för allmänheten. Enligt blogginlägget kommer partnerskap med DAO Maker att ge PAID Network tillgång till plattformens dataanalysprogramvaruteknik.

Med den här tekniken kommer PAID Network att kunna identifiera och även motivera, Tändning deltagare med bäst beteende. Målet är att belöna deltagare som visar engagemang genom att hålla på lång sikt och därmed göra hela ekosystemet starkare på lång sikt.

DAO Maker är också känt för sin kultur att belöna supportrar på sin plattform. En sådan belöning är dess ”starka handoffer” som är tillgängliga för långsiktiga innehavare av sin symbol. Enligt Kyle Chassé, VD för BETALT NÄTVERK, återspeglar denna funktion djupt med BETALD. Han tillade att partnerskapet också kommer att hjälpa till att öka långvariga samhällen för projekt på Ignition launchpad.

BETALT NÄTVERKS BRÄNSLE

PAID Network och Master Ventures lanserade nyligen en fullt fungerande startplatta och kryptoinkubator. Plattformen byggdes med hjälp av båda plattformarnas resurser. För närvarande har alla projekt byggda på Ignition nu obegränsad tillgång till community support och teammedlemmar som gav FUEL liv. Den nyligen lanserade BRÄNSLE introducerar över 65 000 institutionella investerare och privatpersoner. Detta är tillsammans med över 100 partnersamhällen, 50+ toppanalytiker och över 70 000 följare på sina sociala mediesidor.

Det första projektet på Tändning var Shadows IDO. Projektet är inriktat på att vara en decentraliserad derivatplattform. Men för närvarande är det aktivt involverat i upplåning, utlåning, handel, emission etc.

Förutom Shadows IDO, flera andra projekt pågår fortfarande. En av dem är Splyt – ett Tier 1-projekt som planeras att starta på Ignition snart.

BETALT pris

I skrivande stund var BETALT handel till 0,331424 dollar, med ett börsvärde på 29598766 dollar och en handelsvolym 24 timmar om 3 856 832 dollar.

Gå också med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link