Markera kubanska investeringar i Mintable – Spotlight – Altcoin Buzz

Av | mars 7, 2021

[ad_1]

Mark Cuban, den amerikanska miljardärentreprenören och ägaren av NBA: s Dallas Mavericks, har investerat i Mintable, en digital marknadsplats som säljer icke-fungibla tokens (NFT).

Mark Cubans investering avslöjades av Mintable via en tjänsteman tweet, vilket indikerar dess spänning med investeringen. ”Mark Cuban (@mcuban) har investerat i Mintable & vi är nu stolta över att vara ett av de markkubanska företagen !,” twittrade det.

Mintable, som nyligen mäklade fem digitala samlarobjekt för Dallas Mavericks-chefen, beskrev Mark Cubans investering som ett framåtblickande beslut. Den blockchain-baserade marknaden uppmanade vidare fler individer att efterlikna miljardären och också investera i Mintable.

”Vi är väldigt glada över att ha fått stöd av en så bra affärsman och framåtblickare. Vi kommer att tillkännage mer om vår fröomgång under de kommande veckorna, men vi ser fram emot ett mycket bra år 2021 för #NFTs och Mintable !, ”Mintable uppgav.

De fem NFT: er som myntades av Mark Cuban märktes “MavsSunsGameDayExperience.” De fem NFT: erna har beordrat några bra priser. Ett såld för 4,45 ETH (drygt 7 000 USD i aktuella priser).

Mark Cuban’s Love for Blockchain

Dallas Mavericks chef har också varit en älskare av blockchain-teknik. Nyligen i en intervju, han talade om utvecklingen av blockchain-teknik och hur organisationer kommer att behöva utvecklas med den.

“Vad vi ser just nu med denna gemensamma insats och grunden för applikationer av blockchain-typ som människor som sitter fast hemma kan använda för att försöka tjäna pengar … ändrade bara spelet 180 grader”, sa han.

Han uppmanade vidare organisationer att anta eller omfamna blockchain och noterade att om du inte förstår blockchain, “kommer det att slå dig ner och få dig att blöda.”

Mark kubanska upprepade hans övertygelse om att framtidens verksamhet ligger i utvecklingen av blockchain och digitala varor. Han skrev en lång blogginlägg, förespråkar passionerat om digitala tillgångar. Han förkunnar att “blockchain-driven tillgångar nu legitimt har blivit värdefulla butiker.”

Kubanska Dallas Mavericks accepterar nu Dogecoin

Under tiden har Mark Cubans basketlag, Dallas Mavericks, meddelat att kunderna nu kan använd Dogecoin att betala för spelbiljetter och lagvaror. Detta gör Dallas Mavericks till det första NBA-laget som accepterar Dogecoin som betalning, via BitPay, från och med torsdag.

Mark Cuban blev lite fräck och gjorde meddelandet. Han sa, ”Mavericksna har beslutat att acceptera Dogecoin som betalning för Mavs-biljetter och merchandise av en mycket viktig, jordskakande anledning, för vi kan! Eftersom vi kan, har vi valt att göra det. Vi har valt att göra det eftersom du ibland måste göra saker som är roliga, engagerande och förhoppningsvis genererar mycket PR. Så vi tar Dogecoin, idag, imorgon och möjligen för evigt mer. ”

Han tillade: ”För dig som vill lära dig mer om Dogecoin, uppmuntrar vi dig att prata med dina tonåringar som är på tik tok och fråga dem om det. De kommer att kunna förklara allt för dig. ”

BTC och DOGE-pris

Från och med presstiden, Bitcoin priset har stigit med 5,1% under det senaste dygnet. Det handlades till 48 989,03 dollar, med en handelsvolym 24 timmar om 49,734,837,380 dollar och ett marknadsvärde på 913,455,908,235 dollar.

Under tiden Dogecoin (DOGE) token-priset ökade med 4,9% under det senaste dygnet. Det handlades till $ 0,051258, med ett börsvärde på $ 6,601,990,097 och en 24-timmars handelsvolym på $ 1 603 551 978.

Dessutom gå med Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Wikimedia Commons /Gage Skidmore.[ad_2]

Source link