Bitcoin kan bilda en ny kil innan en ny uppgradering | Använd TheBitcoin

Av | mars 5, 2021

[ad_1]

Bitcoin (BTC) kan för närvarande bilda en ny kil innan en ny etapp upp. Enligt Raoul Pal anser grundaren och VD för Global Macro Investor att Bitcoin kunde ha bildat en ny kil. I en nyligen tweet, han delad hur BTC nu är i en fallande kil som kan bryta uppåt under de kommande veckorna.

Kan Bitcoin bryta uppåt?

Raoul Pal anser att Bitcoin kan börja röra sig högre under de kommande veckorna i mars. Som han nämnde på Twitter passar ett annat steg högre för Bitcoin med säsongsmässorna under de första två till tre veckorna i denna månad.

Samtidigt har vi sett en ny fallande kil bildad på Bitcoin mellan december och januari i år. Denna fallande kil slutade med en rörelse under $ 30.000 till nästan $ 60.000. Det kan således vara möjligt för marknaden att se en ny situation som liknar den vi sett under de senaste månaderna.

Det är värt att ta hänsyn till att Raoul Pal inte är den enda investeraren som ser ett steg högre för Bitcoin de närmaste veckorna. En annan anonym handlare på Twitter delade ett diagram med några BTC-fraktaler.

Han anser att fraktalen spelar mycket bra och att den visar att Bitcoin skulle kunna röra sig ännu högre de närmaste veckorna.

”Okej, denna tjurkörningsfraktal blir mer vansinnigt exakt för varje dag. Jag gör bokstavligen för att handla det, det är som ett fuskark. 77 000 dollar nästa steg upp. ”

Bitcoin har upplevt en massiv tjurkörning under de senaste månaderna och sedan pandemin drabbade hela kryptomarknaden. Numera handlas den största virtuella valutan runt 47 500 dollar och den har en marknadsvärdering på 880 miljarder dollar.

Andra digitala tillgångar har också påverkats de senaste dagarna av en försäljning. Vi ser Ethereum (ETH) falla med 4,6% under de senaste timmarna följt av Binance Coin (BNB) med en nedgång på 7% eller Polkadot (DOT) som registrerar förluster på nästan 10%.

Istället går Uniswap (UNI) högre med en ökning med 23% under de senaste sju dagarna. På detta sätt har detta DeFi-mynt gått in i topp 8 som överträffar Bitcoin Cash (BCH), Kedjelänk (LINK) och Litecoin (LTC), digitala tillgångar som har funnits på marknaden i flera år.

Det är bara en tidsfråga att förstå vad Bitcoin kommer att göra de närmaste dagarna.[ad_2]

Source link