Top Crypto News: 03/04 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 5, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 46 895 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1 479 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Crypto.com Capital Venture Arm avsätter $ 200 miljoner investeringar för att stödja Crypto-startups

Crypto.com tillkännagav lanseringen av Crypto.com Capital att investera i kryptostarter. Enligt den officiella bloggen är detta en venture-arm dedikerad till att investera i startups som är i serie A och seed-stadier. Dessutom är Crypto.com en av de snabbast växande kryptoapparna, tillsammans med Crypto.com Visa Card, Exchange och DeFi-plånboken. Vidare har laget tilldelat en 200 miljoner dollar i investeringsfonder för att utöka tillväxten av lovande nystartade företag. Dessutom skulle Crypto.com ingå långvariga partnerskap med dessa startups för att omvandla kryptorummet.

BETALT nätverk expanderande tändning med PolkaFoundry IDO Launch

BETALT Nätverk meddelade att PolkaFoundry har åtagit sig att lansera sin IDO på PAID Networks Tändning. Dessutom erbjuder PolkaFoundry interoperabilitet mellan DeFi- och Web 3.0-applikationer. Det är EVM-kompatibelt, som utnyttjar Polkadot-flerkedjiga blockchain och hanterar många frågor relaterade till dApp UX-effektivitet. Dessutom är Ignition en utvald produkt från PAID Network, som fungerar som ett decentraliserat bytprotokoll. PolkaFoundry består av olika supporttjänster för dApp-utvecklare, identitetstjänst (PolkaID), dokumentlagringstjänst (DocuGuard) och integration med flera Oracle-tjänster, vilket gör det till en enda dapp-fabrik.

Linjär ekonomi | Xangle lanserar syntetiska indexpoletter Xangle Large Cap och Xangle Blue Chip

Linjär ekonomi tillkännagav lanseringen av syntetiska indextoken med Xangle. Dessutom är dessa index listade på Linear Finance de flytande versionerna av Xangle Large Cap Index (ℓXLCI) och Xangle Blue Chip Index (ℓXBCI). Xangle Blue Chip Index spårar prestanda för de mest pålitliga digitala tillgångarna utan marknadsvärdeberoende. Å andra sidan spårar Xangle Large Cap Index resultatet för de största digitala tillgångarna med marknadsvärde. Dessutom använder Xangle Large Cap Index också Xangle Credibility Rating (XCR) -data som justeringsfaktor för att indikera trovärdigheten för varje digital tillgång. Med denna lansering kan Linear Finance-användare använda dessa indexpoletter för att spåra resultatet för de största och mest tillförlitliga digitala tillgångarna.

Brave förvärvar Tailcat för att förbättra funktioner för integritetssökning med modig sökning

De Modig webbläsare förvärvar Tailcat öppen sökmotor, som kommer att fungera som grund för Brave Search. Till skillnad från de stora sökmotorerna är Tailcat byggt ovanpå ett helt oberoende index som kan leverera kvalitetsinnehåll utan att äventyra integriteten. Imponerande, det fångar inte upp användarens IP-adressdata. Brave Search gör det möjligt för användare att välja en standardsökmotor som sömlöst fungerar med Brave-webbläsaren för att tillhandahålla en sökmotorupplevelse som helt respekterar deras integritet. Vidare kommer Brave också att utforska blockchain-baserade möjligheter, inklusive användning av e-handel.

DigiCol | Polygon Partnership möjliggör förbättrad användarupplevelse

DigiCol samarbetar med Polygon (tidigare Matic Network) för att göra det möjligt för DigiCol-användare att få en förbättrad upplevelse utan att besvären hittades på Ethereum. DigiCol ansluter ett extra mainnet-nätverk till Polygon för att öka blockverifieringshastigheter och transaktionsbehandling. Slutresultatet är att partnerskap med Polygon gör att DigiCol-användare kan njuta av säkra, sömlösa och omedelbara transaktioner.

DigiCol är känt för att erbjuda NFT-skapande med ett klick utan krav på kodningskunskap. Detta hjälper normala användare att skapa sina egna digitala samlarobjekt och motivera dem att tjäna belöningar genom att lansera på en flytande NFT-marknadsplats.

Idag har vi många altcoinsuppdateringar. Därför vill vi dela lite extra kryptonyheter i vårt bonusavsnitt.

Polkamarkets samarbetat med Orion-protokollet för att integrera Orion Liquidity Boost Plugin. Denna integration kommer att möjliggöra betydande likviditet i korsbörsen till Polkamarkets DeFi-Powered Prediction Market genom att minska glidning, underlätta kostnadseffektivitet och förbättra användarupplevelsen.

Elrond samarbetar med Reef Finance för att ansluta Elronds inhemska tillgångar till Reef-plattformen. Detta ger användare möjlighet att njuta av Elrond DeFi-produkter direkt från Reef-terminalen.

Injektiv Labs kranar Påhitt, Kanadas största blockchaininfrastrukturleverantör. Denna sammanslagning kommer att höja insats- och styrningsprocedurer inom Injective.

Energinät lag upp med Volkswagen för att utforska potentialen hos blockkedjor för integration av energimarknaden. Samarbetsvilligt kommer teamet att skapa programvara för att underlätta sömlösa end-to-end elmarknadsdeltagande för elfordon.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link