Cardano ADA ’Mary’ protokolluppgradering startar framgångsrikt – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz

Av | mars 5, 2021

[ad_1]

Decentraliserat blockchain- och kryptovalutaprojekt Cardano har meddelat den framgångsrika mainnet-lanseringen av sin “Mary” -protokolluppgradering.

Den här uppgraderingen förväntas ge liv åt viktigt stöd för flera tillgångar samt inbyggd tokenfunktionalitet på Cardano ADA. Enligt en tweetlanseringen möjliggjordes via en kontrollerad hård gaffel. Före den officiella mainnetlanseringen av protokolluppgraderingen distribuerades protokollet först för test den 3 februari 2021. Den senaste lanseringen av mainnet var i grund och botten felfri eftersom “Mary” -uppgraderingen redan var igång på Cardano för ett antal Veckor. Kunskap från tidigare protokolluppgraderingar som Shelly och Allegra HFC hjälpte också till att förbereda plattformen för uppgraderingen.

Multi-Asset-funktionalitet på Daedalus Wallet

Den framgångsrika lanseringen av “Mary” -uppgraderingen innebär att Daedalus Flight-versionen också är redo att testas. Daedalus Flight-versionen kommer att innebära införandet av integrerad kapacitet för flera tillgångar på Cardano-plånboken. Detta drag kommer dock fortfarande att vara i testfasen. När utvecklarna är nöjda med dess prestanda kommer funktionen att aktiveras tillsammans med hela native token-upplevelsen för alla Cardano-användare.

Native Tokens på Cardano

Native tokens på Cardano ADA kommer att ge stöd för flera tillgångar till plattformen. Således gör det möjligt för användare att designa sin egen token och använda dem för att utföra transaktioner på kryptoplattformen. Fler människor vänder sig till tokens eftersom de är kostnadseffektiva, förbättrar likviditeten, är transparenta etc.

Enligt tjänstemannen blogginlägg, planer finns för att ge fler alternativ för tokenisering. Den nyligen lanserade “Mary” -uppgraderingen gör det möjligt för plattformen att inte bara behandla ADA utan också transaktioner som involverar andra kryptotillgångar. Native tokens och supportbidrag på Cardano förenklar processen för tillgångsöverföring samtidigt som alla former av undvikbara fel elimineras.

Den nyligen lanserade “Mary” -uppgraderingen är ett plus för utvecklare, företag och applikationer i allmänhet. Därefter underlättar skapandet och lanseringen av fungibla och icke-fungibla tokens (NFT). Dessa tillgångsbaserade tokens, möjliga genom Cardanos “Mary” -uppgradering, kan användas för ett antal aktiviteter som handel, betalningsmedel, incitament etc. Det är viktigt att notera att dessa tokens skiljer sig ganska från ERC-20-tokens på Ethereum. Native tokens kan fungera effektivt utan behov av smarta kontrakt. Så spårning och hantering av dem sker enbart på Cardano ADA-huvudboken.

Mer om Native Tokens

För närvarande bygger de inbyggda tokensna på Cardano på enkelhet, säkerhet och överkomliga priser. Användare måste också välja mellan tre olika mekanismer för att skapa inbyggda tokens. Dessa metoder inkluderar:

  • Cardano kommandoradsgränssnitt (CLI) – Huvudsakligen för avancerade användare och kommer att finnas på mainnet efter Cardano hårdgaffel
  • Grafiskt användargränssnitt (Token Builder) – Ett mer användarvänligt alternativ; det förväntas följa CLI-lanseringen noga. GUI hjälper till att skapa enkel token.
  • Slutligen Daedalus plånbok – Hjälper till att skicka och ta emot inbyggda tokens. Dess tidigare testnät kommer att äga rum denna månad.

Den ursprungliga token-livscykeln förväntas flöda från prägling, utfärdande, användning, lösning och slutligen bränning.

Sammanfattningsvis

Mars 2021 förväntas bli en hektisk månad för Cardano ADA. Ett antal engagerande uppdateringar förväntas på plattformen. Månaden har börjat på en hög ton med sin ”Mary” -uppgradering. Fler projekt förväntas dyka upp, särskilt med digitala samlarobjekt. Även HFC-evenemanget och Daedalus-plånbokstestningen kommer att äga rum denna månad.

ADA-pris

I skrivande stund var ADA det handel till $ 1,16, med ett börsvärde på $ 36,980,667,012 och en 24-timmars handelsvolym på $ 7,535,232,135.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link