Top Crypto News: 03/03 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 4, 2021

[ad_1]

Vid tidpunkten för pressen handlar Bitcoin på 51 457 dollar. Under tiden handlas den näst största kryptovalutan, Ethereum, nära 1610 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

ENJIN exploderade över en dollar med Japans GMO-börsnotering

ENJIN tillkännagav noteringen av ENJ på Japans GMO-utbyte. Dessutom tillhandahåller GMO finansiella tjänster som främjas av GMO Internet, som är noterat på Tokyobörsen. Det ger ett säkert och robust ekosystem för kryptovalutatransaktioner. Förutom investeringar i kryptotillgångar tillhandahåller GMO Coin också hävstångshandel.

Speciellt kryptosamlar och NFT exploderar nuförtiden och blir populär. Vidare bemyndigar Enjin spelutvecklare genom att låta spelartiklar tokeniseras och införlivas i sina egna spel utan någon kunskap om blockchain. Därför kommer dessa nyheter att öppna nya möjligheter för Enjin-projektet att utforska fler marknader. Dessutom drivit detta priset på ENJ till över $ 1. Vid tidpunkten för pressen handlas den på 1,12 $, som uppgår till över en 200% ökat under de senaste 30 dagarna.

BETALT Nätverk | DAO Maker Partnership To Fuel IDO Launch on Ignition Launchpad

BETALT Nätverk samarbetar med DAO Maker för att driva IDO-lanseringen på startplattan Tändning. Dessutom stöder DAO Maker projekt för att få en gemenskap och använder sedan projektets token för att ge mervärde till dessa samhällen. Enligt tweeten kommer DAO Maker att öka det BETALDA ekosystemet genom att identifiera och stimulera de bästa beteendeförmågan hos Ignition-deltagare. Dessutom syftar Shadows, det första projektet på Ignition, till att vara ett decentraliserat finansiellt nav som underlättar handel, emission, utlåning och lån av syntetiska tillgångar.

Amazon Web Services (AWS) tillkännagav Ethereums tillgänglighet på Amazon Managed Blockchain

Amazon Web Services (AWS) tillkännagav den allmänna tillgängligheten av Ethereum på Amazon Managed Blockchain. Enligt den officiella bloggen kommer AWS-användare att få möjlighet att tillhandahålla Ethereum-noder på några minuter och ansluta till det offentliga Ethereums huvudnätverk, liksom testnätverk som Rinkeby och Ropsten. Dessutom tillhandahåller Amazon Managed Blockchain säkert nätverk via Ethereums open source-API: er till kunden. Utöver detta tillhandahåller Amazon Managed Blockchain tjänster som noderhantering, automatisering av Ethereum-programvaruuppgraderingar och mer. Dessutom kommer detta också att ge utvecklare möjlighet att bygga smarta kontrakt och övervakningsverktyg genom sin skalbara och fullt hanterade Ethereum-tjänst.

MANTRA DAO | Polygon som ökar transaktioner i kedjan med expansion med flera kedjor

MANTRA DAO tillkännagav sitt stöd av Polygon för expansion med flera kedjor. Dessutom är Polygon en lättanvänd plattform för Ethereum-skalning och utveckling av infrastruktur som förbinder säkra kedjor. Denna expansion kommer att öka Polygon-versionen av dApps som kommer att innehålla betalningar av MATIC-tokens vid bearbetning av on-chain-transaktioner. Dessutom kommer MANTRA DAO att använda Polygon SDK för att skapa komplexa och skalbara dApps för att förbättra deras produktutbud.

Kraftbok | Tata Power-DDL | Indien SmartGridF Coalition lanserar handel med solenergiprojekt i Delhi

Kraftbok samarbetar med Tata Power-DDL och Indien SmartGridF för att starta det första projektet för handel med solenergi i Delhi. Enligt den officiella bloggen kommer Power Ledger att underlätta peer-to-peer (P2P) handel med solenergi, vilket är ett pilotprojekt som för närvarande testas i Indiens huvudstad, Delhi. Dessutom kommer TPDDL: s 150 anläggningar och deras kunder att använda denna plattform för att sälja överflödig energi till andra kommersiella och bostadsområden. Hela transaktionsprocessen kommer att ske på Power Ledgers blockchain som tar en nära avveckling med fullständig transparens. Dessutom fortsätter denna P2P-handelsförsök till juni 2021, som går igenom olika handelsalgoritmer.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link[ad_2]

Source link