Curve DAO Token Cranks 40% Over Mistaken News

Av | mars 4, 2021

[ad_1]

Spekulanter har köpt fel nyheter och skickat DeFi-protokollet Curve Finance-token på en vild resa eftersom PayPal planerade att förvärva ett icke-närstående företag.

Enligt rapporter den 2 mars köper PayPal Crypto custody technology provider Curv och tar ett djupare dyk i världen av digitala tillgångar.

Flytten rapporterades allmänt av stora försäljningsställen, såsom Bloomberg, vilket orsakar krusningar av spekulationer i hela kryptosamhället. Det israeliska nyhetsmedlet Calcalist rapporterade på tisdag att betalningsjätten köpte Curv för 200 till 300 miljoner dollar.

Med hänvisning till “en person som är bekant med saken” tillade Bloomberg att samtalen fortfarande kunde falla samman. Förvärvet skulle dock vara i linje med PayPals senaste förflyttning av kryptovalutor, som den kommer att införliva i sin Venmo-plånbok i år.

CRV Token Cranks 40%

Ej relaterat DeFi-likviditetspoolprotokoll Curve Finance har sett en uppgång i handeln med sin inhemska CRV-token eftersom spekulanter har köpt fel nyheter.

Från ett lågtidsdag på 1,87 dollar tisdagen den 2 mars ökade CRV nästan 40% för att toppa sig till 2,63 dollar under onsdag morgonens asiatiska handelssession, enligt Coingecko. Vid tidpunkten för publiceringen hade CRV-priserna svalnat till cirka 2,28 dollar.

Curve Finance
CRV-priser 24 timmar – coingecko.com

Det har varit det största prisrörelsen sedan token nådde ett högsta halvår på 3,20 $ den 21 februari. Till skillnad från sina DeFi-bröder gjorde CRV väldigt lite när det gällde prisrörelser under DeFi-bommen 2020, vilket såg att vissa tokens fick fyrdubbla siffror.

CRV har en aktuell cirkulation på 238,9 miljoner token av en maximal tillgång på 1,4 miljarder, vilket, till nuvarande priser, ger det ett börsvärde på 540,8 miljoner dollar.

Falska nyheter

De falska nyheterna twittrades av ett antal felaktiga branschobservatörer, och Curve Finance svarade med rättelsen.

Curve (inte Curv) tillåter användare att handla mellan stablecoins med en låg slippage, lågavgiftsalgoritm utformad speciellt för stablecoins och intäktsavgifter. Dess pooler har införlivats i de flesta av de större DeFi-protokollen för att erbjuda flera avkastningar genom likviditetsodling.

Curv, å andra sidan, är ett företag som tillhandahåller säkerhetslösningar och institutionella plånböcker för lagring av digitala valutor. Det har inte en inbyggd token. Curv grundades 2018 och samarbetade med IOTA i februari.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link