Crypto.com (CRO) Partners brittiskt Formel 1-team – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

Av | mars 4, 2021

[ad_1]

Den ledande kryptovalutaplattformen Crypto.com (CRO) har ingått ett globalt partnerskap med det berömda brittiska Formel 1-racingteamet, Aston Martin.

Partnerskapet mellan Crypto.com (CRO) och Aston Martin Cognizant Formula One Team kommer före Formel 1-lagets 2021-lansering. Sammantaget är 2021 anmärkningsvärt eftersom Aston Martin har varit borta från Formel 1-racing i över 60 år, men det legendariska racingteamet är tillbaka till Gran Prix-racing i år.

Av extra anmärkning är att Crypto.com är den första kryptovalutaplattformen som sponsrar ett Formel 1-team.

Vad du kan förvänta

Aston Martin Cognizant Formula One Team kommer att underteckna en flerårsavtal med kryptovalutaplattformen som enligt uppgift tjänar över 10 miljoner globala kunder. Crypto.com har en snabbt växande app, ett allmänt använt kryptokort, ett utbyte och en DeFi-plånbok.

Varje medlem i detta partnerskap tror starkt på teknik och snabbhet. De två företagen planerar att ge exklusiva upplevelser, liksom möjligheter, till handlare och sportälskare.

Kris Marszalek, grundare och VD för Crypto.com, säger, ”Vi är mycket glada över att samarbeta med Aston Martin Cognizant Formula One Team. Det finns en stark anpassning mellan våra varumärken och våra kunders ambitioner. På bara fyra år har vi byggt världens säkraste och snabbast växande kryptovalutaplattform som betjänar mer än 10 miljoner kunder över hela världen. Vi är stolta över att samarbeta med Aston Martin när de återvänder till Grand Prix-racing, särskilt som den första kryptovalutaplattformen som sponsrar ett F1-team. ”

Jefferson Slack, VD – Commercial & Marketing, Aston Martin Cognizant Formula One Team, kommenterade också utvecklingen. Han uppgav att partnerskapet med Crypto.com sätter Aston Martin Cognizant Formula One Team i spetsen för kryptovaluta och blockchain-teknik.

”Det är en bransch som snabbt blir mainstream och det är enormt spännande att vi – som ett innovativt Formel 1-team – bygger en stark relation med ett företag som leder vägen i denna viktiga sektor”, tillade han.

Om Aston Martin Cognizant Formula One Team och Crypto.com

Aston Martin är en brittisk biltillverkare som har deltagit i motorsport i olika former i över 100 år. Företaget deltog först i Formel 1-racing under säsongen 1959.

Deras uppdrag är att använda den globala plattformen för motorsport för att engagera en ny våg av fans, med den senaste tekniken och innovationen. Samtidigt vill Aston Martin representera de värden som resonerar med den föränderliga världen.

Crypto.com skapades 2016. De har en vision att hjälpa alla att få kontroll över sina pengar, data och identitet. Kryptovalutaföretaget har sitt huvudkontor i Hong Kong med ett team på över 900 anställda.

Crypto.com bygger enligt uppgift på en solid grund för säkerhet, integritet och efterlevnad. Det är också det första kryptovalutaföretaget i världen som har ISO / IEC 27701: 2019, CCSS nivå 3, ISO27001: 2013 och PCI: DSS 3.2.1, nivå 1 överensstämmelse. Plattformen tilldelades också en Nivå 4-betyg, den högsta nivån, för både NIST Cybersecurity och Privacy Frameworks.

Innan nu Crypto.com bränt 70 miljarder CRO-tokens. Det var den största brännskada någonsin, och det var också ett viktigt steg för att decentralisera Crypto.com-nätverket vid lanseringen av mainnet.

CRO-pris

Från tidpunkten för publicering, Crypto.com Coin pris var 0,151774 dollar, med en handelsvolym 24 timmar på 225,352,309 dollar. CRO-priset sjönk också med 4,0% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 24 miljarder CRO-mynt och en maximal tillgång på 100 miljarder. Upbit är också den nuvarande mest aktiva CRO-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av Aston Martin Cognizant Formula One Team.[ad_2]

Source link