Top Crypto News: 03/02 – Cryptocurrency News – Altcoin Buzz

Av | mars 3, 2021

[ad_1]

Efter att ha genomgått en skarp korrigering, handlas Bitcoin på 49191 $. MicroStrategy, ledd av Michael Saylor, ackumulerade ytterligare $ 15 miljoner i Bitcoin till sin portfölj, vilket utropas som en anledning till den senaste tidens prisuppgång. Under tiden gjorde NFT-kraftverket Enjin ett nytt all-time high och handlar drygt 0,87 dollar.

Låt oss ta reda på några intressanta kryptonyheter för idag.

Crypto.com | Aston Martin F1-partnerskap för att sponsra Aston Martin Cognizant Team

Crypto.com samarbetar med Aston Martin Cognizant Formel 1-lag. Dessutom återvänder Aston Martin till Grand Prix racing 2021 med ett passionerat team. Enligt tweeten är detta ett flerårigt partnerskap där Crypto.com kommer att sponsra detta Formel 1-team. Under tiden går detta partnerskap med blockchain-teknik med F1-hastighet, vilket ger exklusiva upplevelser och möjligheter för handlare och fans av sporten. Dessutom kommer detta att hjälpa Crypto.com att attrahera en större användarbas och samtidigt tillåter Aston Martin Cognizant Formula One Team att engagera sig i en ny våg av fans.

Säkringsnätverk tillkännagav en integration med Kedjelänk Bevis för att pryda och verifiera säkerställd stablecoin FuseDollar (fUSD). Dessutom kopplar Chainlink alla blockkedjor med högkvalitativa datakällor från andra blockkedjor såväl som verkliga data. Enligt tweeten kommer Chainlink att tillhandahålla sina oracle-tjänster till utvecklarna som bygger på Fuse Network för att ge FuseDollar. Förutom detta kommer det också att fungera som en orakellösning för andra FuseX-tillgångar som lanseras i framtiden. Dessutom kommer denna integration att ge säker, tillförlitlig och effektiv prägling av säkerhetsstabiliserad FuseDollar (fUSD) med 100% USD-mynt (USDC).

Elrond utnyttjar Nord Finance för att utöka automatiserade DeFi-möjligheter över flera kedjor

Elrond samarbetar med Nord Finance för att utöka automatiserade DeFi-möjligheter över hela kedjan. Nord Finance är dessutom ett avancerat decentraliserat ekonomiskt ekosystem som distribueras i Ethereum Network. Den integrerar interkompatibilitet med flera kedjor och ökar olika finansiella tjänster som sparande, rådgivning, lån mot tillgångar och många fler. Med detta partnerskap får eGold-innehavare en möjlighet att delta i DeFi-möjligheter på andra plattformar. Dessutom kommer användare från olika blockkedjor att interagera med eGold-ekosystemet, vilket hjälper dem att växa gemensamt.

LABS Group samarbetar med MANTRA DAO Launchpad, Boosting Initial DEX Offering (IDO)

LABS-gruppen tillkännagav sitt partnerskap med MANTRA DAO Launchpad för att expandera community- och token-startalternativ. Dessutom är LABS den ursprungliga kryptovalutan för LABS-plattformen för fastighetsinvesteringar. Det tillåter användare att tokenisera sina fastigheter med LABS-icke-fungibla tokens. Enligt tweet kommer MANTRA DAO att släppa $ LABS-token på sin helt nya ZENDIT-startplatta, som uppmuntrar användare att delta i $ LABS-insatspoolen.

CBOE-filer för att lista VanEcks Bitcoin ETF hos Securities And Exchange Commission

CBOE Global Markets lämnade in en begäran till U.S. Securities and Exchange Commission om att lista och handla aktier i VanEcks Bitcoin ETF. Dessutom har Chicago Board Options Exchange, eller CBOE, lämnat in ett formulär 19b-4 för att söka tillstånd för en notering av en Bitcoin ETF. Dessutom lyfte CBOE fram de fördelar som investerare kommer att få genom denna ETF. CBOE är ett reglerat finansinstitut som erbjuder Bitcoin-terminskontrakt i USA. Under tiden är denna ansökan fortfarande under granskning. Men om denna ETF godkänns, skulle det vara mycket hausse för Bitcoin as Coinbase redan registrerat för offentlig notering hos SEC förra månaden.

Idag har vi många altcoinsuppdateringar. Därför vill vi dela några av höjdpunkterna i den kryptonyheten i vårt bonusavsnitt.

Chiliz, blockchain sportsatsningen, meddelat dess avsikt att investera 50 miljoner dollar i en expansion till USA. Förra veckan lanserade Chiliz sin AC Milan token on Binance, som genererade över 6 miljoner dollar den första dagen.

Cardano uppnått en major milstolpe när teamet framgångsrikt lanseradeMary ” protokolluppdatering. Den här uppdateringen importerar kärnan Goguen funktioner som native token-funktionalitet och stöd för flera tillgångar.

Kr är expanderar dess insats pool som Binance Smart Chain-knäppt (BEP-20) ETH-tokens är tillgängliga för Ankrs likvida satsningstjänster.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer krypto nyheter, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link